Χριστίνα Μπόμπα: «Daddy cool» ο Τανιμανίδης - Δείτε πώς τον φωτογράφισε

Η Χριστινα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών τους.

Χριστίνα Μπόμπα: «Daddy cool» ο Τανιμανίδης - Δείτε πώς τον φωτογράφισε

Ήταν αρχές του περασμένου Δεκέμβρη όταν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσαν με μία ανάρτησή τους στο Instagram, ότι θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Έκτοτε, τόσο η εγκυμονούσα, όσο και ο παρουσιαστής, αναρτούν αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και εκφράζουν την ανυπομονησία τους για τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανεβάζει φωτογραφίες με την ολόενα και πιο φουσκωμένη της κοιλίτσα, απαντά σε ερωτήσεις θαυμαστών της για την εξωσωματική, τη διατροφή της και γενικά την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της και πρόσφατα, μας έδειξε και τις πυρετώδεις ετοιμασίες για το βρεφικό δωμάτιο.

H προετοιμασία του βρεφικού δωματίου

Η προετοιμασία του βρεφικού δωματίου είναι μία πολύ όμορφη διαδικασία για όλους τους μέλλοντες γονείς. Οι επιλογές που έχετε όσον αφορά τη διακόσμηση και τα έπιπλα είναι πολλές και θα πρέπει να αποφασίσετε λαμβάνοντας υπόψη το γούστο σας, το μέγεθος του δωματίου, το φύλο του μωρού και φυσικά την ασφάλειά του.

Σε προηγούμενα άρθρα μας σας έχουμε δείξει ιδέες διακόσμησης για όλα τα γούστα. Βρεφικά δωμάτια με total white decor, με boho πινελιές, δωμάτια για δίδυμα και πολλά πολλά ακόμα. Μπορείτε να ανατρέξετε για ιδέες εδώ.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης πάντως, επέλεξαν λευκά έπιπλα και στον έναν τοίχο ζωγράφισαν οι ίδιοι ένα ουράνιο τόξο με παστέλ χρώματα.


https://www.instagram.com/p/CPdu2WNHCEW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι ετοιμασίες φυσικά δεν έχουν τελειώσει. Το Σαββατοκύριακο η εγκυμονούσα απαθανάτισε τον σύζυγό της να βιδώνει κάποια από τα έπιπλα του βρεφικού δωματίου και ανέβασε το παρακάτω Instagram Story όπου τον περιγράφει ως "Daddy Cool".

tanimanidis

Δείτε κάποιες από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της εγκυμονούσας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved