Κέλλυ Κελεκίδου: Η υπέροχη φωτογραφία της κόρης της στη θάλασσα

Δείτε πώς την φωτογράφισε η μαμά της.

Κέλλυ Κελεκίδου: Η υπέροχη φωτογραφία της κόρης της στη θάλασσα

Η Κέλλυ Κελεκίδου ανά διαστήματα ανεβάζει insta stories με τον γιο της Ραφαήλ και την Ελπινίκη.

Παρότι αποφεύγει τις πολλές αναρτήσεις με τα παιδιά της, τώρα που μεγαλώνουν, - ο γιος της είναι 12 ετών και η κόρη της θα γίνει 7 ετών τον προσεχή Σεπτέμβρη-, δημοσιεύει ορισμένα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει πει πολλές φορές ότι τα παιδιά της είναι όλος της ο κόσμος και όσα εμπόδια κι αν συνάντησε, κατάφερε να τα ξεπεράσει μαζί τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κέλλυ Κελεκίδου γέννησε την κόρη της στην Αυστραλία. Μετά από παραμονή περίπου τεσσάρων ετών επέστρεψε με τον σύζυγό της Νίκο Κουρκούλη στην Ελλάδα όπου παραμένουν μέχρι σήμερα.

Η καθημερινότητά πλέον, εκτός από τη δουλειά της, είναι επικεντρωμένη στα παιδιά της, που λόγω διαφορετικού φύλου και ηλικίας έχουν τις δικές τους ανάγκες.

Αδέλφια με διαφορά ηλικίας

Είναι γεγονός πως μπορεί τα αδέλφια να έχουν πολλά χρόνια διαφοράς ανάμεσά τους. Σίγουρα είναι μία κατάσταση που περιλαμβάνει και θετικά αλλά και αρνητικά στοιχεία. Παρόλα αυτά, ας έχουμε στο μυαλό μας πως το παιδί δεν έρχεται κατά παραγγελία και επίσης το καθένα έχει τη δική του προσωπικότητα. Όταν μάλιστα είναι διαφορετικού φύλου οι ανάγκες τους είναι τελείως διαφορετικές.

Η Κέλλυ Κελεκίδου προσπαθεί να είναι δίπλα στα παιδιά της προσφέροντάς τους εκτός των άλλων, συναισθηματική ασφάλεια και ξέγνοιαστες στιγμές.Όπως αυτή που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την κόρη της Ελπινίκη να παίζει αμέριμνη στη θάλασσα.

Δείτε την στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved