Φλορίντα Πετρουτσέλι: H τρυφερή φώτο με την κόρη της και το σχόλιό της

Διαβάστε τι έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: H τρυφερή φώτο με την κόρη της και το σχόλιό της

Μια όμορφη ανάρτηση με την κόρη της, Μαίρη , έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Την κρατά αγκαλιά, χαμογελούν και δείχνουν ευτυχισμένες. Όμως αυτό που αξίζει να διαβάσετε είναι το σχόλιό της :

«Απόλαυσε με Μαμά..απόλαυσε την παιδική μου ηλικία.

Μεγαλώνω πολύ γρήγορα πιο γρήγορα από ότι νομίζεις...

Κάποιες φορές τα βράδια ξυπνάω μόνο γιατί θέλω να είμαι δίπλα σου, γιατί θέλω εσύ και ο μπαμπάς να με πάρετε μια αγκαλιά από αυτές τις αγκαλιές που διώχνουν τις φοβίες μου.

Κάποιες φορές όταν περπατάμε μαζί μετά από λίγο τα ποδαράκια μου κουράζονται και θέλω να με πάρεις αγκαλιά,ξέρω ότι και εσύ είσαι κουρασμένη αλλά απόλαυσε αυτή τη στιγμή γιατί σε λίγο καιρό δεν θα χρειάζομαι πια τα χέρια σου να με σηκώνουν.

Κάποιες φορές όταν είμαστε στο αυτοκίνητο και ταξιδεύουμε με παίρνει ο ύπνος ακουμπάω το κεφάλι μου στον ώμο σου και περιμένω να με γυρίσεις σπίτι είναι από τις στιγμές που νιώθω πιο κοντά σου και νιώθω ασφάλεια.

Σε λίγο καιρό μαμά δεν θα χρειάζεται πια να μου καθαρίζεις το πρόσωπο από το παγωτό η την σοκολάτα που έφαγα.

Συχνά κλαίω γιατί δεν μου δίνετε αυτό που θέλω αλλά κάνε υπομονή μαμά Σιγά-σιγά αποκτώ το χαρακτήρα μου,μείνε δίπλα μου και οδήγησε με. Μην με μαλώνεις μην με δέρνεις,να θυμάσαι ότι κάποιες φορές ένα φιλί σου γιατρεύει τα πάντα.

Δεν θα μείνω για πάντα μικρή αλλά σου υπόσχομαι οτι όταν μεγαλώσω θα είμαι ο καθρέφτης την συμπεριφορά σου απέναντι μου.

Μην ξεχνάς ότι είσαι το παράδειγμά μου❤️».

florindu me kori

Χρόνος με τα παιδιά

Ο χρόνος που περνάτε με το παιδί σας πρέπει να είναι καθημερινός και ουσιαστικός. Περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί του, το παιδί αισθάνεται ασφάλεια και μεγαλώνοντας εσωτερικεύει αυτή την αίσθηση ασφάλειας, που το βοηθά να εξερευνήσει το περιβάλλον του και σταδιακά να αυτονομηθεί και να δημιουργεί κοντινές σχέσεις, σχέσεις εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Εσείς είστε το πρόσωπο, με το οποίο συνδέεται το παιδί και λειτουργεί σαν τη βάση για περεταίρω ανάπτυξη και εξερεύνηση του περιβάλλοντος και επιπλέον σα μοντέλο για όλες τις επόμενες σχέσεις που θα δημιουργήσει το παιδί στο μέλλον.

Στηgallery που ακολουθεί θα δείτε τις φωτογραφίες που κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει η Φλορίντα Πετρουτσέλι, με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved