Βαγγέλης Αλεξανδρής: Βόλτα με τον γιο του στην παιδική χαρά

Από τις σπάνιες φορές που μας δείχνει τον γιο του.

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Βόλτα με τον γιο του στην παιδική χαρά

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο γνωστός Κυριάκος από τη σειρά "Αγριες Μέλισσες", είναι πατέρας ενός αγοριού.

Η σύζυγός του Έλενα, έφερε στον κόσμο τον γιο τους το Φεβρουάριο του 2020 και η ζωή τους άλλαξε.

«Το θέμα είναι να βρεις τον άνθρωπο με τον οποίο θα φέρεις ένα παιδί στον κόσμο. Ήταν κάρμα η συνάντηση μου με την Έλενα, είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί», είχε πει σε συνέντευξή του στη Reallife.

Η σύζυγός του μάλιστα επέλεξε να γεννήσει στο σπίτι και όχι σε μαιευτήριο.

«Δεν ήταν μόνη της.. Δεν το αφήσαμε στην τύχη του. Ήταν μαζί της η μαία και ο βοηθός της, ενώ ήταν σε αναμονή και γιατρός σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι. Επιπλέον, όταν κάναμε τα μαθήματα τοκετού, ο γιατρός μας έλεγε «Εγώ θα έρθω εκεί για να δω ότι όλα είναι καλά. Ουσιαστικά η μαία θα αναλάβει τη γέννα». Η μαία μας ήταν δύο χρόνια με τους "Γιατρούς χωρίς Σύνορα"», ανέφερε ο ηθοποιός στο 7 μέρες TV.

Γέννα στο νερό

Η γέννα στο νερό γίνεται σε μπανιέρα ή σε φουσκωτή πισίνα με ζεστό νερό. Ορισμένες εγκυμονούσες γεννούν στο νερό ενώ κάποιες άλλες προτιμούν να περάσουν τις οδύνες στο νερό και να βγουν από την μπανιέρα τη στιγμή της παράδοσης.

Οφέλη για τη μητέρα όταν γεννά στο νερό

Ωστόσο ο τοκετός στο νερό δεν μπορεί να γίνει χωρίς επίβλεψη από μαία ή ακόμα και γυναικολόγο. Επιπλέον, ο τοκετός στο νερό δεν ενδείκνυται σε περιπτώσεις πρόωρης ρήξης υμένων, σε περιστατικά υπέρτασης ή προεκλαμψίας και όταν τα νερά σπάσουν πρόωρα.

Ευτυχισμένος μπαμπάς

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής απολαμβάνει τις χαρές της πατρότητας και είναι ευτυχισμένος που μπορεί να περνά χρόνο με τον γιο του.Τις προάλλες πήγαν μαζί στην παιδική χαρά και δεν αντιστάθηκε, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια όμορφη selfie.

Δείτε την στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved