Νίκος Ψαρράς: Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος του (εικόνες)

Μια πραγματικά σπάνια φωτογραφία.

Νίκος Ψαρράς: Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος του (εικόνες)

Ο Νίκος Ψαρράς, είναι από τους ηθοποιούς που έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό μέσα από ιδιαίτερα δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.

Ασχολήθηκε με την υποκριτική σε ηλικία περίπου 20 ετών ενώ το θεατρικό του ντεμπούτο το έκανε το 1991 στους "Δαιμονισμένους" που ανέβασε το ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία Γιάννη Ιορδανίδη. Ο ίδιος σκηνοθέτης του εμπιστεύτηκε δύο ακόμα σημαντικούς ρόλους στο "Μοναχικό της Αλεξάνδρειας" το 1993 και στο "Πέρα από τ' αγάλματα" το 1994 στο περιθώριο των εκδηλώσεων των Δημήτριων.

Από το 1995 ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις είναι συμμετοχές στις σειρές "Ταύρος με Τοξότη" και "Γελοίον του πράγματος". Ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν το 1995 στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 "Πρόβα Νυφικού" στο ρόλο του Αλέξανδρου και σε σκηνοθεσία του Κώστα Κουτσομύτη.

Την προσωπική του ζωή ο Νίκος Ψαρράς, την διαφυλάσσει με κάθε τρόπογι' αυτό και είναι σπάνιες οι αναρτήσεις που κάνει με την οικογένειά του. Ο ηθοποιός, είναι παντρεμένος με την Έλενα Καρακούλη και απολαμβάνει καθημερινά τον πιο όμορφο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα, μιας και ο γιος του, ο Παναγιώτης αποτελεί προτεραιότητα στη ζωή του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναρτά συνήθως φωτογραφίες από τις τηλεοπτικές και θεατρικές του δουλειές όμως, πρόσφατα έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον γιο του και τη σύζυγό του, δείχνοντάς μας πόσο πολύ έχει μεγαλώσει.

Δείτε την στη gallery που ακολουθεί τη μερικές από τις λιγοστές φωτογραφίες που έχει αναρτήσει με τον γιο του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved