Κλέλια Πανταζή: Καλοκαιρινή βόλτα με το γιο και την ανιψιά της

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε η Κλέλια Πανταζή στο Instagram.

Κλέλια Πανταζή: Καλοκαιρινή βόλτα με το γιο και την ανιψιά της

Η Κλέλια Πανταζή τον τελευταίο ενάμιση χρόνο απολαμβάνει τη μητρότητα και περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον γιο της. Ο Μιχαήλ - Άγγελος γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 2019 και είναι σε μία ηλικία που πλέον περπατάει μόνος του, περιεργάζεται ό,τι υπάρχει γύρω του και λαχταρά να ανακαλύψει τον κόσμο.


https://www.instagram.com/p/COdZMcoLQzp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για την πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο Mothersblog.gr, με την αδερφή της, Άννυ, είναι πολύ δεμένες, μένουν δίπλα και χαίρεται πολύ που τα παιδιά τους θα μεγαλώσουν σαν αδέρφια και όχι σαν ξαδέρφια που είναι στην πραγματικότητα.

Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις συχνές αναρτήσεις της, καθώς σχεδόν καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες που κάνουν όλοι μαζί.

Μερικές μέρες πριν η Κλέλια Πανταζή βρέθηκε με τον γιο και την ανιψιά της στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η διάσημη μαμά και τα δύο παιδιά έκαναν βόλτα στο πάρκο και έπαιξαν με το νερό στο σιντριβάνι. Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, η Ολυμπιονίκης ανέβασε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται οτι διασκέδασαν πολύ.

Πώς θα προστατεύσετε το παιδί από τη ζέστη

Σε αυτό το σημείο, μιας και ήδη διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, ας θυμηθούμε τα βασικά tips για να προστατεύσουμε τα παιδιά από τη ζέστησε εξωτερικούς χώρους.

  • Προτιμήστε τα βαμβακερά, άνετα και ανοιχτόχρωμα ρούχα
  • Μην ξεχνάτε το καπέλο και τα γυαλιά ηλίου του παιδιού - Και τα δύο είναι απαραίτητα ειδικά τις πρωινές ώρες
  • Βάλτε αντηλιακό - Η χρήση του αντηλιακού είναι απαραίτητη σε παιδιά μεγαλύτερα των έξι μηνών. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας και προμηθευτείτε ένα αντηλιακό με υψηλό δείχτη προστασίας
  • Κρατήστε τα ενυδατωμένα - Έχετε μαζί σας ένα παγουρίνο ή ένα μπουκαλάκι με νερό και δίνετε στο παιδί να πιει ανά τακτά διαστήματα
  • Δροσίστε τα όπως μπορείτε - Εάν για παράδειγμα βρεθείτε κι εσείς στο Ίδρυμα Πολιτισμού Κέντρο Σταύρος Νιάρχος, μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Κλέλιας Πανταζή και να αφήσετε το μικρό σας να παίξει με το νερό στο συντριβάνι. Θα δροσιστεί και θα το καταδιασκεδάσει!

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η διάσημη μαμά στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved