Μιλλούση - Πετρούνιας: Η βόλτα με τις κόρες τους που τις ενθουσίασε

Δείτε τις όμορφες φωτογραφίες που δημοσίευσε το ζευγάρι από τη βόλτα τους.

 

Μιλλούση - Πετρούνιας: Η βόλτα με τις κόρες τους που τις ενθουσίασε

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι από τα ζευγάρια που έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου μέσα από τις διακρίσεις τους στον αθλητισμό .Παράλληλα όμως έχουν «κατακτήσει» και την εκτίμησή του καθώς και οι δυο τους παραμένουν σεμνοί παρά τις επιτυχίες τους.

Σε προσωπικό επίπεδο, διανύουν αναμφισβήτητα μια από τις πιο ευτυχισμένους περιόδους της ζωής τους. Έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Σοφία και την Ελένη, που πλέον είναι η προτεραιότητά τους ενώ ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι σε άριστη φόρμα και είναι έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Παρά το φορτωμένο προπονητικό του πρόγραμμα βρίσκει χρόνο για τις κόρες του, να παίξει μαζί τους αλλά και να τις πάει βόλτα.

millousi petrounias

Ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά

Ο χρόνος που περνάει το παιδί με τους γονείς του ή τους κύριους φροντιστές του είναι καθοριστικός για την μετέπειτα ανάπτυξή του συναισθηματική και νοημοσύνη. Ποιοτικός χρόνος σημαίνει αφήνουμε στην άκρη κάθε εργασία και υποχρέωση που έχουμε, κλείνουμε το τηλέφωνο και μοιραζόμαστε νέες εμπειρίες

Ο ποιοτικός χρόνος μαζί με το παιδί είναι η από κοινού απασχόληση του παιδιού με δραστηριότητες που αποτελούν πηγή επικοινωνίας, χαράς και ικανοποίησης για τα παιδιά. Κάθε φορά που είμαστε μαζί με το παιδί μας το βοηθάμε στη συναισθηματική του εξέλιξη και στην ανάπτυξή του σε όλους τους τομείς, γνωστικό, κινητικό και κοινωνικό-συναισθηματικό.

Μέχρι την ηλικία των 6 το παιδί δημιουργεί όλες τις βάσεις για την ανάπτυξή του και την εξέλιξή του. Γι’ αυτό οι γονείς θα πρέπει να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες μάθησης με τα παιδιά τους. Ευκαιρίες για να προβληματιστούν, να πειραματιστούν, να επεξεργαστούν, να παρατηρήσουν, να ανακαλύψουν, να διαπιστώσουν, να κατανοήσουν, να αναθεωρήσουν, να βιώσουν.

Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το παιδί σας;

Τις προάλλες, και με αφορμή την ημέρα Γονέων, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσαν φωτογραφίες με τις κόρες τους από τη βόλτα στη θάλασσα. Η Σοφία, που περπατάει πια, ξετρελάθηκε όπως και η αδελφή της που ήταν στο μάρσιπο.

Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved