Ετεοκλής Παύλου: Έδωσε συμβουλές στη Μελίτα για το μέλλον της-Πώς αντέδρασε

Πώς αντέδρασε η μικρή Μελίτα στις συμβουλές του μπαμπά της;

Ετεοκλής Παύλου: Έδωσε συμβουλές στη Μελίτα για το μέλλον της-Πώς αντέδρασε

Ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένας τρυφερός μπαμπάς που θεωρεί την πατρότητα θείο δώρο.

Μαζί με τη σύζυγό του Ελένη Χατζίδου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz κι έχουν καταφέρει μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media να αγαπηθούν ιδιαίτερα από τους followers της.

Και οι δυο τους ανεβάζουν πολλές φωτογραφίες και βίντεο της Μελίτας θέλοντας να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους πολλά καθημερινά στιγμιότυπα με την μικρή τους πριγκίπισσα.

Πριν μερικές ημέρες, ο Ετεοκλής Παύλου αποφάσισε να κάνει με τη κόρη του μια …σοβαρή κουβέντα. Να της δώσει ορισμένες συμβουλές, που αφορούν το μέλλον της. Άλλωστε οι ειδικοί συστήνουν ότι πρέπει να μιλάμε στα παιδιά από μικρή ηλικία.

Θετική επικοινωνία

Η θετική επικοινωνία αποτελεί έναν από τους πιο πρακτικούς τρόπους για να χτίσουν οι γονείς με τα παιδιά τους μια υγιής σχέση. Επικοινωνία δεν είναι μόνο οι λέξεις που λέει κανείς, αλλά και ο τρόπος που τις λέει, το τόνος της φωνής, τα μη λεκτικά σήματα και η γενικότερη συμπεριφορά.

Επικοινωνώντας με τα παιδιά

Ο Ετεοκλής Παύλου πάντως έκανε την προσπάθειά του με την κόρη του που σημειωτέον θα γίνει 2 ετών τον προσεχή Σεπτέμβρη. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Δείτε ( και διαβάστε) στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved