Ησαΐας Ματιάμπα: Δείτε πώς φωτογράφισε τον γιο του (pics)

Τη νέα φωτογραφία του μικρού Ηρακλή ανέβασε ο τραγουδιστής στο Instagram και είναι υπέροχη!

Ησαΐας Ματιάμπα: Δείτε πώς φωτογράφισε τον γιο του (pics)

Ο Ησαΐας Ματιάμπα είναι ένας καλλιτέχνης με χιούμορ και ταλέντο. Φέτος τον απολαύσαμε μαζί με άλλους τραγουδιστές και ηθοποιούς στο show του Antenna "Your Face Sounds Familiar" όπου και έκλεψε τις εντυπώσεις με τις μιμήσεις και τις επιδόσεις του.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο τραγουδιστής διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ και όλα αυτά τα χρόνια φροντίζει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Με την σύζυγό του, Βασιλική Καλανιώτη έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον μικρό Ηρακλή που τον προηγούμενο μήνα έγινε τριών ετών.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα το τελευταίο διάστημα αναρτά όλο πιο συχνά φωτογραφίες μαζί του και οι αναρτήσεις του αυτές δέχονται καταιγισμό από likes και σχόλια.

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση του τραγουδιστή με τον γιο του είναι αυτή που βλέπετε παρακάτω. Ο διάσημος μπαμπάς φωτογράφισε την γιο του Ηρακλή στο μπαλκόνι και με αυτή τη φωτογραφία καλημέρισε τους διαδικτυακούς του φίλους.

matiampa

Το αγοράκι έχει καστανά σγουρά μαλλιά, είναι ξυπόλυτο και φοράει μία φορά στα χρώματα του γκρι και του πράσινου.

Τα παιδιά ηλικίας τριών ετών

Στην ηλικία των 3 ετών, η φαντασία των παιδιών και οι γλωσσικές δεξιότητες αναπτύσσονται με ταχύτατους ρυθμούς. Κατανοούν κάθε είδους λέξη, συνθέτουν ιστορίες, λένε προτάσεις τριών ή τεσσάρων λέξεων, παίζουν και μαθαίνουν να χτίζουν σχέσεις.

Όσον αφορά την κινητικότητα, ένα παιδί τριών ετών μπορεί να κάνει ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες, να σχεδιάζει κύκλους και να ντύνεται μόνο του.

Ο γιος του Ησαΐα Ματιάμπα πάντως φαίνεται να έχει γούστο από μικρός, καθώς σε κάθε ανάρτηση του τραγουδιστή κλέβει τις εντυπώσεις με το στυλ του.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του μικρού Ηρακλή στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved