Φαίη Σκορδά: Αυτά είναι τα αγαπημένα παιχνίδια των γιων της

Η γνωστή παρουσιάστρια έδειξε τα παιχνίδια που αρέσουν στα παιδιά της.

Φαίη Σκορδά: Αυτά είναι τα αγαπημένα παιχνίδια των γιων της

Η Φαίη Σκορδά το τελευταίο διάστημα μοιράζεται με τους followers της στιγμές πιο προσωπικές.

Αυτές αφορούν κυρίως το πώς περνά με τους γιους της όταν επιστρέφει στο σπίτι και πώς χαλαρώνουν παρέα μετά από μια κουραστική μέρα. Από τις αγαπημένες τους συνήθειες κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ήταν να βλέπουν ταινίες με την γνωστή παρουσιάστρια να έχει γίνει εξπέρ με τόσες που έχει δει.

Εξίσου αγαπημένη συνήθεια που έχουν όμως καθιερώσει τα αγόρια με τον Γιώργο Λιάγκα, είναι το κολύμπι. Ο Γιάννης και ο Δημήτρης κολυμπούν χειμώνα – καλοκαίρι ενώ συνοδεύουν τον μπαμπά τους σε πολλές εκδρομές με το σκάφος του.


https://www.instagram.com/p/CPdcF7gAAvz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παιχνίδι στο σπίτι

Όταν όμως είναι στο σπίτι κι έχουν τελειώσει τα μαθήματά τους , τα αγόρια παίζουν με τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Έχουν μάλιστα μεγάλη αδυναμία σε οτιδήποτε αφορά τα Star Wars. H μαμά τους μάλιστα ανέβασε σε Insta stories και τα σχετικά…πειστήρια.

Η σημασία του παιχνιδιού

Το παιχνίδι δεν είναι μόνο ένας τρόπος εκτόνωσης και χαλάρωσης για το παιδί.Είναι παράλληλα, μάθηση, εξάσκηση, ψυχαγωγία. Οξύνει την περιέργεια , την δημιουργικότητα, την επικοινωνία, την συνεργασία. Μεγαλώνοντας τα παιδιά απασχολούνται με παιχνίδια πιο δημιουργικά, που απαιτούν σκέψη και υπομονή.

Ο ρόλος του παιχνιδιού στη ζωή του παιδιού

Γι΄αυτό είμαι σημαντικό τα παιδιά, ανεξαρτήτου ηλικίας, να έχουν χρόνο για τον εαυτό τους, ώστε να μπορούν να παίζουν.

Ο 7χρονος Δημήτρης και ο 10χρονος Γιάννης Λιάγκας λοιπόν δεν χάνουν ευκαιρία να παίζουν με τα αγαπημένα τους παιχνίδια . Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved