Κλέλια Ρένεση: Στη θάλασσα με την κόρη της, Κοραλία

Δείτε τη νέα φωτογραφία της κόρης της που δημοσίευσε η ηθοποιός.

Κλέλια Ρένεση: Στη θάλασσα με την κόρη της, Κοραλία

Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έκανε χθες η Κλέλια Ρένεση η οποία βρέθηκε στη θάλασσα με την κόρη της, Κοραλία.

Η ηθοποιός ξαπλωμένη στην πετσέτα της, φωτογράφισε την κόρη της που έγινε πρόσφατα δύο ετών να παίζει στην ακροθαλασσιά με τα κουβαδάκια της.

renesi kori

Η ανάπτυξη των παιδιών σε αυτήν την ηλικία

Στην ηλικία των δύο ετών τα παιδιά είναι πλέον πιο ανεξάρτητα και δραστήρια. Αρχίζουν να μαθαίνουν τον εαυτό τους, τον κόσμο γύρω τους και να συνυπάρχουν με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο κοντινό τους περιβάλλον. Από τη βρεφική ηλικία σταδιακά μεταβαίνουν στην νηπιακή, κάτι το οποίο δεν είναι πάντα εύκολο να διαχειριστούν, με αποτέλεσμα να έχουν συχνά ξεσπάσματα και αντιδραστική συμπεριφορά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ωστόσο ότι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο.

Διαβάστε επίσης: Τα "τρομερά διχρονα" ίσως να μην είναι και τόσο τρομερά τελικά…

Κλέλια Ρένεση - Οι φωτογραφίες με τη μικρή Κοραλία

Η Κλέλια Ρένεση είναι μία γυναίκα με ταπεραμέντο και άποψη. Στα social media οι περισσότερες αναρτήσεις αφορούν τη δουλειά της, την τέχνη ή κοινωνικά θέματα για τα οποία θέλει να τοποθετηθεί και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της.

Οι αναρτήσεις με την μικρή Κοραλία είναι ελάχιστες, όσο μεγαλώνει όμως το μικρό κοριτσάκι, τόσο και πιο συχνά βλέπουμε φωτογραφίες της και βίντεο στο Instagram της μαμάς της.

Δείτε κάποια από τα στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί μέχρι στιγμής η ηθοποιός, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved