Ντορέττα Παπαδημητρίου: Διαβάζει παραμύθια στην ανιψιά της

Οι καλές συνήθειες ξεκινούν από μικρή ηλικία.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Διαβάζει παραμύθια στην ανιψιά της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εδώ και μερικούς μήνες είναι θεία και έχει ενθουσιαστεί με τον νέο της ρόλο.

Η μπέμπα της έχει κλέψει την καρδιά και δεν χάνει την ευκαιρία να περνά χρόνο μαζί της.Οι γιοι της άλλωστε είναι πια στην εφηβεία και η ίδια έχει αφήσει προ πολλού πίσω της αυτά τα χρόνια όπου το μωρό σ΄έχει ανάγκη 24 ώρες το 24ωρο.

Με την αδελφή της Ελίνα είναι στενά δεμένες κι ο ερχομός του μωρού ήταν ένα πολύ σημαντικό γεγονός και για την ίδια. Μάλιστα αρκετά συχνά αναρτά φωτογραφίες της με την ανιψιά της, θέλοντας να μοιραστεί με τους followers της τις ξεχωριστές στιγμές που βιώνει μαζί της.

Όπως αυτή που την έχει στην αγκαλιά της …

doretta theia

Πριν μερικές ώρες η γνωστή ηθοποιός ανέβασε και νέα στιγμιότυπα με το μωρό. Αυτή τη φορά είναι μαζί στο πάτωμα και τις διαβάζει παραμύθια.

Γιατί είναι σημαντικό να διαβάζουμε βιβλία στα παιδιά από τη βρεφική ηλικία

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής, η ανάγνωση βιβλίων στα μωρά διεγείρει την ανάπτυξη του εγκεφάλου και ενισχύει τις σχέσεις γονέα-παιδιού ενώ παράλληλα, βοηθάει τις κοινωνικο-συναισθηματικές δεξιότητές του ως παιδί. Από την πλευρά της η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία τονίζει ότι η ανάγνωση-διήγηση, η οποία πρέπει να γίνεται μέρος της καθημερινής ζωής, αποσκοπεί στην ενίσχυση του πρωταρχικού δεσμού μητέρας-παιδιού όπως αυτός φυσιολογικά εξελίσσεται μέσα στους πρώτους πέντε μήνες της ζωής

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση της ηθοποιού με την ανιψιά της απολαύστε στη gallery που ακολουθεί όσες έχει κάνει μέχρι σήμερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved