Νάντια Μπουλέ: Τι δεν παραλείπει να κάνει στην εγκυμοσύνη

Πώς κατάφερε αν μην πάρει κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Νάντια Μπουλέ: Τι δεν παραλείπει να κάνει στην εγκυμοσύνη

Αντίστροφα για τη γέννηση του μωρού της μετράει η Νάντια Μπουλέ.

Η όμορφη ηθοποιός που θα γίνει για πρώτη φορά μαμά, είναι από τις πιο fit εγκυμονούσες.Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέχρι και τον 7ο μήνα είχε πάρει μόλις 4,5 κιλά!

Γενικά έχει μια καλή εγκυμοσύνη που της επέτρεψε να συνεχίσει και τα γυρίσματα για την « Αγελλική». «Λιγούρες δεν έχω πάρα πολλές, νομίζω ότι το ελέγχω εγκεφαλικά όλο αυτό», είχε πει μιλώντας για την εγκυμοσύνη της.

Λιγούρες στην εγκυμοσύνη: Πότε ξεκινάνε, πόσο διαρκούν και τι σημαίνουν;


https://www.instagram.com/p/CPYy0eCnPnL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι προσέχει στην εγκυμοσύνη

Η Νάντια Μπουλέ πριν μείνει έγκυος πρόσεχε το σώμα και τη διατροφή της . Αυτό συνέχισε να κάνει και καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.Τρώει υγιεινά και προσπαθεί όσο μπορεί να περπατάει για να ξεπιάνεται.

Μπορώ να γυμναστώ κατά την εγκυμοσύνη;

H σωστή διατροφή και η γυμναστική είναι ιδιαίτερα σημαντικά στην εγκυμοσύνη. Έχει παρατηρηθεί, πως η σωματική άσκηση κατά την εγκυμοσύνη, μπορεί να δράσει επικουρικά σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των ψυχικών μεταπτώσεων.

Επιπροσθέτως, χάρη στην άσκηση τονώνεται το μυϊκό σύστημα και έτσι μειώνονται διάφορες σωματικές ενοχλήσεις, όπως είναι η ισχιαλγία και η οσφυαλγία, ενώ περιορίζονται και τα οιδήματα, ειδικά των κάτω άκρων.

Χθες λοιπόν η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία στην οποία ποζάρει με φόρμες και αθλητικά παπούτσια γράφοντας με χιούμορ: « Προαυλισμός για να ξεπιαστούμε».

Δείτε τη φωτογραφία της μαζί με άλλες που έχει δημοσιεύσει με φουσκωμένη κοιλίτσα στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved