Σάββας Πούμπουρας: Αεροπορικό ταξίδι με την κόρη του - Δείτε φώτο

Πήγε αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη με την κόρη του, Κύνθια.

Σάββας Πούμπουρας: Αεροπορικό ταξίδι με την κόρη του - Δείτε φώτο

Ο Σάββας Πούμπουρας τόλμησε αυτό που πολλοί γονείς σκέφτονται διπλά και τριπλά όταν έχουν μικρό παιδί, πόσο μάλλον αυτή την περίοδο λόγω κορονοιού: ταξίδεψε με την κόρη του αεροπορικώς. Οι δυο τους.

Πήγαν για μια ημέρα στην όμορφη Θεσσαλονίκη και ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από το ταξίδι τους. Το πρόγραμμα είχε απ΄όλα: βόλτα, φαγητό, ύπνο…

« “Θα δω αύριο το παιδί.. θα παίξω αύριο με το παιδί, δεν πρόλαβα σήμερα είχα πολλή δουλειά θα αναπληρώσω το ΣΚ με το παιδί..”Και το αύριο μερικές φορές δεν έρχεται ποτέ.. Ότι σκεφτείς με το παιδί κάντο ΕΚΕΙΝΗ τη στίγμη! Ζήστο. Μην το αναβάλεις! ?❤️⭐️#thursdaystravels #papadaughtertime», είναι το μήνυμα που έστειλε, ποστάροντας μια φωτογραφία δική του και της κόρης του με φόντο τον Θερμαϊκό.


https://www.instagram.com/p/CPYomYdHR88/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύει αεροπορικώς με την κόρη του. Πριν καλά καλά γίνει ενός έτους, είχαν πάει διακοπές πάλι με αεροπλάνο. «Έβγαλα διαβατήριο στην ”φίλη”, πριν καν κλείσει χρόνο, μπήκαμε αεροπλανάρα και κατηφορίσαμε στο νησί ??❤️“Στιγμιότυπο: «εσύ κοιμάσαι κ η τύχη σου δουλεύει..», είχε γράψει ο παρουσιαστής στη λεζάντα της φωτογραφίας.


https://www.instagram.com/p/CDgwitqpJdG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Δείτε στη gallery που ακολουθεί πώς πέρασαν μπαμπάς και κόρη στην μονοήμερη απόδρασή τους στην συμπρωτεύουσα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved