Τζένη Μπότση: Μας δείχνει την κόρη της μετά από καιρό

Η Αλίκη κάθεται στο πάτωμα έχοντας δίπλα της παιδικά βιβλία.

Τζένη Μπότση: Μας δείχνει την κόρη της μετά από καιρό

Μια πολύ όμορφη φωτογραφία της κόρης της Αλίκης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζένη Μπότση.

Η κόρη της, που θα γίνει δύο ετών τον προσεχή Νοέμβρη, κάθεται στο πάτωμα κι είναι περιστοιχισμένη από παιδικά βιβλία.«Έχει μάθει να αγαπάει τα βιβλία και αισθάνομαι περήφανη!», σχολίασε η μαμά της.

botsi kori

Η ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική και οικογενειακή της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως έχει πει και η ίδια σε παλιότερη συνέντευξη της στην ιστοσελίδα asist.gr «δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή. Πιστεύω βαθιά ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνω. Έχουμε μάθει, τα τελευταία χρόνια, να μας αρέσει να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα τις ζωές των άλλων, χωρίς ωστόσο να δίνουμε σημασία».

Όσον αφορά για τη μητρότητα νιώθει ευγνωμοσύνη που την έζησε αλλά πιστεύει ότι ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει. «Δεν περίμενα την εγκυμοσύνη για να αποκτήσει νόημα η ζωή μου, μιας και είχε από πριν, ούτε θα φορτώσω την ευτυχία μου σε ένα μικρό πλασματάκι. Ήμασταν ευτυχισμένοι με τον Αλέξανδρο και η μικρή ήρθε να προστεθεί στη δική μας ευτυχία και ταυτόχρονα να αντλήσει από τη δική μας για τη ζωή της», είχε πει χαρακτηριστικά.

Κι αυτή η ευτυχία φαίνεται σε κάθε ανάρτηση που κάνει με την μοναχοκόρη της, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved