Νάντια Μπουλέ: Η νέα φωτογραφία της εγκυμοσύνης της με τα κατοικίδιά της

Η φωτογραφία με τα κατοικίδιά της!

Νάντια Μπουλέ: Η νέα φωτογραφία της εγκυμοσύνης της με τα κατοικίδιά της

Η Νάντια Μπουλέ διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό πρόκειται να κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ. Το ερωτευμένο ζευγάρι, περιμένει κοριτσάκι και η ευτυχία του δεν περιγράφεται!

Η ηθοποιός, σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν λίγους μήνες, είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της και για όλα όσα βιώνει τους τελευταίους μήνες.

"Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου και περιμένουμε κοριτσάκι. Εγώ νόμιζα ότι θα έχω αγόρι αλλά τελικά είναι κορίτσι. Έχω πάρει 3,5 κιλά μέχρι τώρα. Δεν έχω λιγούρες αλλά έχω την εντύπωση ότι προσπαθώ να το ελέγξω. Εγώ είμαι πολλά χρόνια με τον σύντροφό μου, οπότε θεωρώ ότι ήταν η φυσική εξέλιξη της σχέσης μας, χωρίς πλάνο και προγραμματισμό. Μου αρέσει που έγινε αβίαστα. Θα είναι παιδί της καραντίνας και αυτό".

Η νέα φωτογραφία της Νάντιας Μπουλέ με τα κατοικίδια της

Πριν μερικές ώρες, η γλυκιά ηθοποιός, δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία της, δείχνοντάς μας όχι μόνο τον εαυτό της αλλά και τα κατοικίδιά της. "Παιδιά, γατιά και σκυλιά στο ίδιο σπίτι! Κάπως θα τα βολέψουμε ? ? ?? ?
#oloioikaloixwrane #fullhouse"


https://www.instagram.com/p/CPYy0eCnPnL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εγκυμοσύνη και κατοικίδια - η συνύπαρξη μαζί τους

Τα κατοικίδια ζώα όταν βρίσκονται στο σπίτι θεωρούνται και αυτά, μέλη της οικογένειάς και προσφέρουν πολλά στην ψυχική υγεία των ανθρώπων.

Τι γίνεται όταν υπάρχουν κατοικίδια και έρχεται μια εγκυμοσύνη; Όταν λοιπόν έρχεται μια εγκυμοσύνη, δεν είναι απαγορευτική η συμβίωση με οικόσιτα ζώα, αλλά χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή σε σχέση με συγκεκριμένα νοσήματα που μπορεί να μεταδοθούν από κάποια ζώα.

Οι έγκυες γυναίκες οφείλουν να είναι προσεκτικές με τις γάτες γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της τοξοπλάσμωσης, μιας παρασιτικής ζωονόσου που μπορεί να μεταδοθεί από τα περιττώματα της γάτας (αλλά και από μισοψημένα ή μισοβρασμένα μολυσμένα κρέατα). Τ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον σκύλο τώρα, ένα τέτοιο κατοικίδιο δεν αποτελεί πρόβλημα. Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα για να είναι ασφαλής η συμβίωση. Για παράδειγμα δεν πρέπει να επιτρέπεται στο σκύλο να πηδά πάνω στην κοιλιά της εγκύου και να έχει κάνει όλα τα εμβόλιά του.


https://www.instagram.com/p/CLW8xOsnR1t/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όταν το μωρό έρχεται στο σπίτι

Όταν το μωρό έρχεται στο σπίτι, η πρώτη γνωριμία και η πρώτη επαφή γίνεται πάντα με την παρουσία των γονιών του, καθώς κάποια ζώα δεν γνωρίζει κανείς πώς θα αντιδράσουν στην έλευση ενός νέου μέλους στην οικογένειά τους.

Η Νάντια Μπουλέ, σίγουρα έχει ενημερωθεί τόσο από τον κτηνίατρό της όσο και από τον γυναικολόγο της και έχει κάνει αυτή τη συμβίωση όλους αυτούς τους μήνες ιδανική για όλους και μάλιστα από την ανάρτησή της φαίνεται ότι είναι έτοιμη να τα διαχειριστεί όλα... παιδιά... γατιά... σκυλιά.


https://www.instagram.com/p/CETkOHAHP8g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι απολαυστικές φωτογραφίες της mom to be Νάντιας Μπουλέ

Η Νάντια Μπουλέ, μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνει μαμά πριν μερικούς μήνες ποζάρει συχνά στο Instagram, δείχνοντας με περίσσια χαρά τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί 5 από αυτές που έχουμε ξεχωρίσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved