Shaya: Σπάνιες φωτογραφίες με τον μοναχογιό της

Από τις ελάχιστες φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του.

Shaya: Σπάνιες φωτογραφίες με τον μοναχογιό της

Η γνωστή τραγουδίστρια Shaya δεν συνηθίζει να μας απασχολεί με την προσωπική της ζωή.

Είναι παντρεμένη με τον μουσικό και ηχολήπτη Θοδωρή Παπαντώνη με τον οποίο απέκτησαν έναν γιο, τον Τζέισον το 2017.

Τι γνωρίζουμε για την όμορφη μαμά

H Marianna Hansen, όπως είναι το πραγματικό της όνομα γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1983 στη Δανία αφού η καταγωγή του πατέρα της είναι από εκεί, ενώ η μητέρα της, έχει καταγωγή από τη Γουιάνα. Από μικρή ηλικία η Shaya έδειχνε μεγάλη αγάπη και ενδιαφέρον στη μουσική, ίσως επειδή η μητέρα της είχε ασχοληθεί με τον χώρο, πριν τη γέννηση της ίδιας.

Σε ηλικία 6 ετών, η Shaya μετακόμισε με τη μητέρα της στη Σουηδία, ενώ το 1994, μετανάστευσε για ακόμη μια φορά με τη μητέρα της, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, όπου και έμεινε μέχρι την ενηλικίωση της. Σύμφωνα με το el.wikipedia.org το 2001, η Shaya κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι ως σόλο καλλιτέχνης με τίτλο "Ελευθερώστε με" και αυτό προωθείται σε όλη την Ευρώπη. Το 2003, έρχεται στην Αθήνα, για να πάρει μέρος στην ελληνική εκδοχή του σόου ταλέντων "Popstars". Εκεί, η Shaya κερδίζει την πρώτη θέση και μια θέση στο γυναικείο συγκρότημα Hi-5. Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, το συγκρότημα κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ, κάνοντας μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα. Όμως, το 2005, τα μέλη του συγκροτήματος αποφασίζουν από κοινού τη διάλυση του γκρουπ, και η Σάγια ακολούθησε σόλο καριέρα.

Από τη στιγμή που έγινε μαμά οι προτεραιότητές της άλλαξαν . Ο γιος της μονοπωλεί το ενδιαφέρον της και την καθημερινότητά της.

Επειδή είναι ελάχιστες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του, αξίζει να θυμηθούμε αυτές που έχει δημοσιεύσει. Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved