Νάντια Μπουλέ: 5+1 φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα που πρέπει να δείτε

Η Νάντια Μπουλέ διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πιο γλυκιά από ποτέ.

Νάντια Μπουλέ: 5+1 φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα που πρέπει να δείτε

Σε δύο περίπου μήνες η Νάντια Μπουλέ και ο σύντροφός της, Γιώργος Ισαάκ, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η ηθοποιός έχει ήδη αποκαλύψει ότι το φύλο του μωρού που περιμένουν είναι κοριτσάκι αν και, όπως είπε σε συνέντευξή της δύο μήνες πριν, στην αρχή της εγκυμοσύνης της πίστευε το αντίθετο.

"Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου και περιμένουμε κοριτσάκι. Εγώ νόμιζα ότι θα έχω αγόρι αλλά τελικά είναι κορίτσι. Έχω πάρει 3,5 κιλά μέχρι τώρα. Δεν έχω λιγούρες αλλά έχω την εντύπωση ότι προσπαθώ να το ελέγξω. Εγώ είμαι πολλά χρόνια με τον σύντροφό μου, οπότε θεωρώ ότι ήταν η φυσική εξέλιξη της σχέσης μας, χωρίς πλάνο και προγραμματισμό. Μου αρέσει που έγινε αβίαστα. Θα είναι παιδί της καραντίνας και αυτό".

Η Νάντια Μπουλέ είναι ενεργή στα social media και μοιράζεται αρκετά συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους συνταγές για τα γεύματα που απολαμβάνει την ιδιαίτερη αυτή περίοδο της ζωής της, συμβουλές για well-being αλλά και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.


https://www.instagram.com/p/COm4xOYH7kE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νάντια Μπουλέ: Αυτό το πρωινό γεύμα προτιμά στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης

Η μέλλουσα μαμά ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της περίπου τρεις μήνες πριν, όταν δηλαδή διένυε τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Έκτοτε δημοσιεύει ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και η μία είναι πιο όμορφη από την άλλη.

Η ηθοποιός είναι και πιο γλυκιά από ποτέ και μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι η εγκυμοσύνη της πάει πολύ. Εμείς διαλέξαμε τις έξι αγαπημένες φωτογραφίες που έχει πρόσφατα δημοσιεύσει. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved