Γεωργία Αβασκαντήρα: Φωτογράφισε τον γιο της μέσα σε καλάθι

«Αυτό είναι ο ξανθούλης γάτος μου» σχολίασε η γλυκιά μαμά.

Γεωργία Αβασκαντήρα: Φωτογράφισε τον γιο της μέσα σε καλάθι

Τον επόμενο μήνα ο γιος του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα, θα γίνει ενός έτους.

Μέσα από τα social media το ζευγάρι από την ημέρα που γεννήθηκε ο Αλέξανδρος μέχρι και σήμερα έχει μοιραστεί με τους followers του πολλές στιγμές της μητρότητας και της πατρότητας, εύκολες και δύσκολες.

Σε πολλά από τα ποστ που κάνει τόσο ο ηθοποιός όσο και η χορογράφος, δεν κρύβουν τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που βιώνουν λόγω του γιου τους.

«Η μητρότητα μου έχει χαρίσει πολύ μεγαλύτε¬ρη αυτοπεποίθηση και δύναμη σε σύγκριση με την πίστη που είχα στον εαυτό μου πριν φέρω στον κόσμο το παιδί μας. Παλαιότερα έλεγα πολύ εύκολα «δεν μπορώ να το κάνω αυτό» ή «δεν θα τα καταφέρω». Πλέον αυτές οι φράσεις δεν υπάρχουν στη ζωή μου. Από την ημέρα που ο Αλέξανδρος γέμισε τις στιγμές μας, αισθάνο¬μαι ότι μπορώ να φέρω εις πέρας τα πανιά. Νομίζω πως οφείλεται και στο ότι έχω καθ' ολο¬κληρίαν την ευθύνη ενός ανθρώπου, από το να φροντίσω να φάει μέχρι να του μάθω στο μέλ¬λον τον κόσμο», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο Hello η ευτυχισμένη μαμά.

gav askantira

Πριν μερικές ημέρες η Γεωργία Αβασκαντήρα ανέβασε μια φωτογραφία του γιου της μέσα σε ένα καλάθι γράφοντας χαρακτηριστικά:

«[Μαμάδες σας ευχαριστώ για αυτά τα βλέμματα που θα ανταλλάξουμε στα super market, στις παιδικές χαρές,στα πάρκα,αυτό το βλέμμα δύναμης που δίνει η μια στην άλλη, αυτό το βλέμμα «ξέρω» αυτό είναι που δίνει δύναμη και διάθεση(όταν τη χάνεις),η μια στην άλλη.Είναι τόσο μαγική η σχέση αυτή,χωρίς να γνωριζόμαστε,χωρίς να ξέρουμε αν κάποια έχει ένα ή τρία παιδιά,χωρίς να συγκρινόμαστε,χωρίς να κρινόμαστε! Σας ευχαριστώ για κάθε βλέμμα δύναμης και χαμόγελο μέσα από τις μάσκες, για αυτό το «ξέρω» που λειτουργεί σαν βιταμίνη...]?».

Δείτε την όμορφη φωτογραφία του Αλέξανδρου στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved