Κάτια Ζυγούλη: Τα παιχνίδια της με τον μικρό Απόλλωνα στην παραλία

Μια απίθανη μαμά που πέφτει στην άμμο για χάρη των παιδιών της!

Κάτια Ζυγούλη: Τα παιχνίδια της με τον μικρό Απόλλωνα στην παραλία

Εντάξει, όλες οι μαμάδες "πέφτουν" στην άμμο για χάρη των παιδιών τους και φτιάχνουν κάστρα, σπίτια, φαγητά και ζωγραφίζουν με τα δάχτυλα χαρούμενες φατσούλες, καρδιές και μονογράμματα.

Το ίδιο όμως κάνει και η Κάτια Ζυγούλη. Μάλιστα δημοσίευσε και φωτογραφία από μια τέτοια όμορφη στιγμή που τη δείχνει να ζωγραφίζει μια χαρούμενη φατσούλα στην άμμο για χάρη του μικρού Απόλλωνα.

Όσο ο Απόλλωνας τρώει την μπανάνα του, η μαμά Κάτια του φτιάχνει ένα σχέδιο στην άμμο δείχνοντάς του την ευτυχία, την αγάπη και πόσο όμορφος μπορεί να γίνει ο κόσμος αν το θέλουμε.

katiazygouli kalokairines diakopes me paidia 2

"Weekend memories!?
Τα παιδιά βλέπουν τον κόσμο μέσα από τα δικά μας μάτια.
Αν το βλέμμα μας είναι γεμάτο χαρά και φως, αυτό θα δουν.", σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της με τους διαδικτυακούς της φίλους να συμφωνούν μαζί της.

"Αυτό είναι αλήθεια ❣️τι κάνεις όταν το χαμόγελο σου έχει θολώσει κ δεν μπορείς να το κρύψεις;;..... Προσπαθείς ξανά κ ξανά να τους το θυμίζεις κ εύχεσαι να κρατήσουν μονάχα την θετική πλευρά ????", σχολίασε μια μαμά, ενώ μια άλλη συμπλήρωσε: "Κάτια μου,ακριβώς έτσι είναι για μένα, είναι ευτυχισμένοι γονείς - ευτυχισμένα παιδιά!".

Η Κάτια Ζυγούλη μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει δείχνει την πραγματική ευτυχία, που δεν είναι άλλη από τα χαρούμενα, τα ευτυχισμένα και τα υγιή παιδιά σου.


https://www.instagram.com/p/COptb8nHGAt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι αναρτήσεις της είναι όλες μοναδικές και όλες ξεχωριστές. Όλες δείχνουν ότι μπροστά στη μητρότητα δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό και πιο σπουδαίο. Να σας θυμίσουμε το γεμάτο μηνύματα σχόλιο που έκανε με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας; Τότε είχε γράψει κάτω από μια φωτογραφία που την έδειχνε με τα μικρά τότε παιδιά της και ένα μωρό στην αγκαλιά: "Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε 4 1/2 χρόνια πριν. Βλέπετε για γυναίκα να πηγαίνει για καφέ με τους φίλους της, έχοντας ένα βρεφάκι κολλημένο πάνω της και άλλα τρία να χοροπηδάνε τριγύρω.
Να αναπολεί κρυφά και ενοχικά τις μέρες ξεγνοιασιάς πριν τον τίτλο της μάνας, και ταυτόχρονα να αισθάνεται ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου. Γιατί αυτό είναι η μητρότητα. Ένας κόσμος διαφορετικών συναισθημάτων, φτιαγμένος από ένστικτα και δοκιμές. Και δοκιμασίες. Κλάματα και γέλια. Αναρωτήσεις για τις ικανότητες σου ως μητέρα. Λάθη και σωστά.
Μέρες που αισθάνεσαι πως δεν έχεις να δώσεις άλλο και όμως βρίσκεις πολλά ακόμα μέσα σου να προσφέρεις!".

Έτσι περνά η οικογένεια Ρουβά το καλοκαίρι της

Με αφορμή την καλοκαιρινή φωτογραφία που δημοσίευσε για να δείξει την ευτυχία η Κάτια Ζυγούλη, αποφασίσαμε να μαζέψουμε όλες τις καλοκαιρινές τους αναρτήσεις από τις περσινές διακοπές.


https://www.instagram.com/p/CCq82yDBZIY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλοι τους κάνουν πράγματα μαζί, απολαμβάνουν τον ήλιο, τρώνε υγιεινά και ενισχύουν τους δεσμούς τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved