Λένα Παπαληγούρα: Μας δείχνει τους γιους της μετά από καιρό

Τα δύο αγόρια παίζουν με την ψυχή τους.

Λένα Παπαληγούρα: Μας δείχνει τους γιους της μετά από καιρό

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει την Λένα Παπαληγούρα να πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Ευριπίδη «Ιφιγένεια η εν Ταύροις» που θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στις 2,3,4 Ιουλίου, μετά και το πράσινο φως που δόθηκε από την κυβέρνηση για την έναρξη των θεατρικών παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους.

Όπως για όλους τους ηθοποιούς έτσι και για την Λένα Παπαληγούρα ήταν μια δύσκολη χρονιά καθώς παρέμενε σπίτι αφού τα θέατρα παρέμειναν κλειστά.Είχε όμως την ευκαιρία να είναι συνεχώς με τα δυο της παιδιά, τον Αναστάση και τον Αντώνη, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί τους.

«Το παιδί σου δίνει όλη την αθωότητα του κόσμου , την αγάπη, το βλέπεις να μεγαλώνει και να ανακαλύπτει. Είναι φανταστικό, δεν υπάρχει. Οπότε νομίζω πως μαζί, κάπως, ξαναγεννιέσαι κι εσύ. Τουλάχιστον εγώ έτσι το βίωσα», ανέφερε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Φλερτ και την Νάντια Κοντογεώργη.


https://www.instagram.com/p/CJt3Bijlxsk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα είχε μιλήσει και για τον σύζυγό της, πολιτικό μηχανικό στο επάγγελμα, Άκη Πάντο, λέγοντας: « Εχω πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια από τον σύζυγό μου. Είναι εξαιρετικός σύζυγος και είναι πολύ τυχερά τα παιδιά μου… Νομίζω πώς αν δεν το κάναμε μαζί δεν θα ήθελα να μου συμβεί. Είναι πολύ ωραίο ότι συμβαίνει και στους δυο μας, το απολαμβάνουμε και τα παιδιά μας θέλουν εξίσου και τους δυο».

Η ηθοποιός δεν κάνει πολλές αναρτήσεις με την οικογένειά της. Ωστόσο κατά καιρούς κάνει κάποιες εξαιρέσεις και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές όπως αυτή που θα δείτε με τους γιους της να παίζουν στο πάρκο του Μεγάρου Μουσικής.

Δείτε την μαζί με άλλες σχετικά πρόσφατες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved