Ηλίας Μελέτης: Τα παιδιά του λατρεύουν τα άλογα - Δείτε φώτο

Ο γιος και η κόρη του ηθοποιού ξετρελάθηκαν με τη βόλτα τους.

Ηλίας Μελέτης: Τα παιδιά του λατρεύουν τα άλογα - Δείτε φώτο

Ο Ηλίας Μελέτης όταν δεν έχει γυρίσματα για τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» που προβάλλεται στην ΕΤ1, αφιερώνει χρόνο στα δυο του παιδιά.

Ειδικά, κατά την περίοδο της καραντίνας και μετά , είχε την ευκαιρία να είναι μαζί με την Κοραλένια και τον Δημήτρη πολύ περισσότερο σε σχέση με το παρελθόν.

Όπως είχε εκμυστηρευτεί σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την πενταετία που διήρκησαν τα γυρίσματα της σειράς «Το σόι σου», έχασε σημαντικές στιγμές με τα παιδιά του . «Η αλήθεια είναι ότι μια πολύ σημαντική περίοδος, ειδικά της κόρης μου, από τα τρία της μέχρι και τα οκτώ, εγώ ήμουν στο γύρισμα ή στο θέατρο. Αυτό είναι ένα βάρος που το έχεις. Η μητέρα που κάθεται με τα παιδιά, έχει διπλό φόρτο εργασίας από ότι εμείς που δουλεύουμε», είχε πει χαρακτηριστικά.

Τώρα λοιπόν που έχει το χρόνο απολαμβάνει στιγμές που για άλλους γονείς είναι ρουτίνα. Παίρνει τα παιδιά από το σχολείο, παίζει μαζί τους, πηγαίνουν βόλτες.


https://www.instagram.com/p/COUu0EtDANn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως αυτή πρόσφατα στο Τατόι όπου επισκέφτηκαν τον Ιππικό Όμιλο κι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα άλογα, να τα χαϊδέψουν αλλά και να κάνουν ιππασία.

Ο γνωστός ηθοποιός, απαθανάτισε αυτές τις στιγμές και τις μοιράστηκε με τους followers του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved