Γιώργος Χρανιώτης: Ο γιος του μπουσουλάει - Το χαριτωμένο βίντεο

Όταν το μωρό αρχίζει να μπουσουλάει οι γονείς ενθουσιάζονται περισσότερο από το ίδιο! Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του Γιώργου Χρανιώτη.

Γιώργος Χρανιώτης: Ο γιος του μπουσουλάει - Το χαριτωμένο βίντεο

Ο Γιώργος Χρανιώτης, δημοσίευσε στον λογαριασμό του ένα υπέροχο βίντεο. Μέσα από ένα εκπληκτικό Insta story έδειξε σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους, τον γιο του να μπουσουλάει για πρώτη φορά σχολιάζοντας: "Πρωινές βόλτες".

Ο ηθοποιός, που φέτος έκανε τηλεοπτικό του comeback στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος», δημοσίευσε αυτό το τρυφερό βίντεο και πραγματικά δεν χορταίνουμε να το βλέπουμε. Ο μικρούλης ανακάλυψε ότι το μπουσούλημα είναι ένα μέσο για να εξερευνήσει και να κατανοήσει τον κόσμο γύρω του και... όπου φύγει φύγει.



Το μπουσούλημα είναι σημαντικό για την ανάπτυξη του μωρού, καθώς αποτελεί τη βάση για άλλες πολύπλοκες κινήσεις αργότερα στη ζωή του. Ενώ η μέση ηλικία που ξεκινούν τα μωρά να μπουσουλάνε είναι οι εννέα μήνες, μερικά μωρά μπορεί να το επιτύχουν νωρίτερα ή αργότερα, ή να επιλέξουν το περπάτημα κατ’ ευθείαν. Ο μικρός όπως βλέπουμε επέλεξε κατά τον 11ο μήνα να αρχίσει να μπουσουλάει και όπως φαίνεται μέχρι τα πρώτα του γενέθλια θα στέκεται στα πόδια του και ίσως να κάνει και τα πρώτα του βήματα.

Γιώργος Χρανιώτης - Ένας απίθανος μπαμπάς

Ο Γιώργος Χρανιώτης ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των μπαμπάδων που ασχολούνται με τα μωρά τους, που τα φροντίζουν, που τους αλλάζουν πάνα, που τους ανακουφίζουν και που κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να περάσουν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που όλα τα παραπάνω τα έχει δείξει ο γνωστός ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CPI_kLYgihI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved