Διάσημοι που κρατούν τα παιδιά τους μακριά από τη δημοσιότητα (vid)

15 διάσημοι που δεν δείχνουν τα παιδιά τους στα social media.

Διάσημοι που κρατούν τα παιδιά τους μακριά από τη δημοσιότητα (vid)

Οι διάσημοι έχουν συνηθίσει τα φλας της δημοσιότητας και ξέρουν ακριβώς πώς να τα διαχειριστούν, ειδικά όταν ξεφεύγουν και εισβάλουν με το "έτσι θέλω" στην προσωπική τους ζωή. Τι γίνεται όμως με τα παιδιά τους;

Οι περισσότεροι θαυμαστές των ηθοποιών, των τραγουδιστών και των παρουσιαστών, λατρεύουν να ενημερώνονται για την προσωπική ζωή των αγαπημένων τους και οι οικογένειές τους δεν αποτελούν εξαίρεση.

Να σας θυμίσουμε την Kylie Jenner - η οποία έκρυψε όλη την εγκυμοσύνη της και στη συνέχεια δημοσίευσε μια φωτογραφία της Stormi τρελαίνοντας στην κυριολεξία το Instagram. Εκτός από την Kylie Jenner όμως, έχουμε δει και άλλες οικογένειες διασημοτήτων να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά τους.


https://www.instagram.com/p/COqnPrFnmMz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπάρχουν φυσικά και εκείνοι ο γονείς, όπως ο Dax Shepard και η Kristen Bell που δεν δείχνουν τα πρόσωπα των παιδιών τους, αλλά βάζουν φωτογραφίες τους χρησιμοποιώντας, χαριτωμένα αυτοκόλλητα.


https://www.instagram.com/p/CPKKNhqsoGt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιοι είναι όμως εκείνοι οι γονείς που δεν έχουν δημοσιεύσει όχι μόνο φωτογραφίες των παιδιών τους, αλλά δεν ξέρουμε ούτε καν τα ονόματά τους; Ποιοι κρατούν μακριά από τη λάμψη του Hollywood τα βλαστάρια τους;

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved