Ησαΐας Ματιάμπα: Δείτε τη νέα φωτογραφία με τον χαριτωμένο γιο του

«Το φως μου..» σχολίασε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ησαΐας Ματιάμπα: Δείτε τη νέα φωτογραφία με τον χαριτωμένο γιο του

Ο Ησαΐας Ματιάμπα είναι από τους καλλιτέχνες που τους αρέσει να μιλούν μέσα από τη δουλειά τους.

Φέτος τον απολαμβάνουμε, μαζί με άλλους ταλαντούχους τραγουδιστές και ηθοποιούς, στο show του Antenna "Your Face Sounds Familiar".

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή είναι παντρεμένος με την Βασιλική Καλανιώτη και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Ηρακλή. Δεν συνηθίζει να αναρτά συχνά φωτογραφίες του, γι’ αυτό κι όταν δημοσιεύει, τα likes πέφτουν βροχή.


https://www.instagram.com/p/COXqpMgpw5z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς είναι ως παιδί ο γιος του;

«‘Εχει δείξει στοιχεία ανεξάρτητου χαρακτήρα από την αρχή. Γενικά είναι πολύ δυνατή προσωπικότητα, κάτι που με χαροποιεί. Έχει μια καλή βάση, στην οποία βεβαία συμβάλλουμε κι εμείς. Ως γονείς, έχουμε την εξής επιθυμία: να 'του δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ερεθίσματα. Δεν θα γίνω ποτέ ο πατέρας που θέλει το παιδί του να έχει οπωσδήποτε τους καλυτέρους βαθμούς. Για μένα σημασία έχει να είναι καλός άνθρωπος, να τα έχει καλά με τον εαυτό του και να νιώθει ωραία με ό,τι κάνει», είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello.

Μάλιστα δεν έκρυψε την επιθυμία του να μεγαλώσει η οικογένειά του με την απόκτηση ενός ακόμα παιδιού.

Ο γνωστός τραγουδιστής πριν μερικές ημέρες δημοσίευσε μια ακόμα φωτογραφία του 3χρονου γιου του με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Ο γιος του είναι σκέτη γλύκα

Μπορεί ο ίδιος να αποφεύγει να δείχνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του μικρού του γιου, όμως εμείς που τον έχουμε δει στα παρασκήνια του Your Face Sounds Familiar, όπου και τον παίρνει μαζί του κάποιες φορές, είναι σκέτη γλύκα. Ένα χαριτωμένο, αξιολάτρευτο αγόρι που τρελαίνει όποιον τον βλέπει.

Δείτε τον στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved