Baby shower party έκπληξη για τη Χριστίνα Μπόμπα (εικόνες)

Οι φίλες της, η μαμά της, η αδερφή της, ήταν όλοι εκεί και της διοργάνωσαν το πιο όμορφο baby shower party έκπληξη.

Baby shower party έκπληξη για τη Χριστίνα Μπόμπα (εικόνες)

"Τι γλυκό να σ’αγαπούν ?
Η πιο γλυκιά έκπληξη από τις πιο αγαπημένες μου γυναίκες! Σας αγαπώ όλες που οργανώσετε το πιο τέλειο #babyshower και μας κάνατε και τις 3 μας, μαμά και κόρες, τόσο χαρούμενες!!!
#iloveyousomuch #womenpower #family", σχολίασε κάτω από τις απίθανες φωτογραφίες της η όμορφη μέλλουσα μαμά, Χριστίνα.

Μπήκε στο σπίτι και έμεινε άφωνη! Όλες της οι φίλες και άνθρωποι από την οικογένειά της, την αγκάλιαζαν, τη φιλούσαν και της έδειξαν με έναν μοναδικό τρόπο την αγάπη τους.



Baby Shower party - Κάντο όπως η Χριστίνα Μπόμπα

Σε ροζ αποχρώσεις ήταν όλα τα διακοσμητικά που διάλεξαν οι φίλες της για τον μπουφέ. Ροζ παστάκια, μπισκότα που έγραφαν "δίδυμα καθοδόν", ροζ μακαρόνς, μια υπέροχη τούρτα με δυο διδυμούλες, ροζ λουλούδια, φασολάκια στα cupcakes, ροζ λεμονάδες και ροφήματα.

Το Baby Shower διοργανώνεται για να εορταστεί ο ερχομός ενός ή δύο ή τριών (και πάει λέγοντας) μωρών. Συνήθως διοργανώνεται από τις φίλες και την οικογένεια της μέλλουσας μαμάς και της κάνουν δώρα χρήσιμα και πρακτικά για το μωρό που περιμένει.

Η λέξη "shower" που σημαίνει βροχή, περιγράφει μεταφορικά τη"βροχή" αγάπης και δώρων που δέχεται μια μέλλουσα μανούλα. Όπως συνέβη και στην περίπτωση της Χριστίνας Μπόμπα.

Το baby shower party έχει γίνει ανάρπαστο τα τελευταία χρόνια και στην χώρα μας, με πολλές μαμάδες να γιορτάζουν την εγκυμοσύνη τους λίγο πριν φέρουν στον κόσμο το παιδί τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved