Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ενθουσίασε τα παιδιά της με τα μαγειρικά κόλπα

Μπήκε στην κουζίνα κι έφτιαξε κάτι λαχταριστό για τα τρία παιδιά της. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ενθουσίασε τα παιδιά της με τα μαγειρικά κόλπα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα Σαββατοκύριακα προσπαθεί να κάνει πράγματα με τα παιδιά της τα οποία δεν προλαβαίνει τις καθημερινές.

Ένα από αυτά είναι να ετοιμάσει πρωινό και να φάνε μαζί. Ουκ ολίγες φορές η γνωστή παρουσιάστρια έχει μοιραστεί με τους followers της στιγμές από την κουζίνα της, και ειδικότερα όταν φτιάχνει με τις κόρες και τον γιο της pancakes ή κρέπες.

Πολλές φορές μάλιστα δοκιμάζει στο σπίτι συνταγές που παρουσιάζουν στην εκπομπή Happy Day οι καλεσμένοι της.

Μία από αυτές ήταν κι ένα υγιεινό γλυκό με γλυκοπατάτα σε συνταγή της Μαρίας Λουίζας Βούρου. Μάλιστα ο Γιαννάκης που τη βοηθούσε, απόλαυσε και με το παραπάνω τη σοκολάτα.

«Όταν κάνεις παρέα με τον γιο σου το υγιεινό γλυκό με γλυκοπατάτα, αμύγδαλο και σοκολάτα υγείας που σου έδειξε η @maria_louiza_real και ο Γιαννάκης αντί να βάζει την σοκολάτα στο μπολ την βάζει στο στόμα του! Κάτι μου λέει ότι θα μείνουμε από πρώτες ύλες», σχολίασε με χιούμορ.


https://www.instagram.com/p/CPGMjq1DD0V/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν η όμορφη μαμά, ετοίμασε νοστιμότατα pancakes στα παιδιά της . Μάλιστα έχει αποκτήσει και άνεση στον τρόπο που τα φτιάχνει, καθώς τα γυρίζει όχι με το πιρούνι αλλά στον αέρα!

Λογικό να ενθουσιαστούν τα παιδιά της που περίμεναν πώς και πώς για να τα απολαύσουν.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε σε insta story στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved