Σωτήρης Κοντιζάς: Δείτε την 7 μηνών κορούλα του μαζί με τα αδέρφια της

Σκέτη γλύκα!

Σωτήρης Κοντιζάς: Δείτε την 7 μηνών κορούλα του μαζί με τα αδέρφια της

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά από αρκετούς μήνες, τη δεύτερη φωτογραφία της δεύτερης κορούλας του.

Μπαμπάς για τρίτη φορά έγινε ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς τον Νοέμβριο του 2020 και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τη σύζυγό του, Δέσποινα!


https://www.instagram.com/p/CHSgL85l5Pk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τότε ο σεφ και κριτής του MasterChef είχε ανακοινώσει τη γέννηση της μικρής δημοσιεύοντας φωτογραφία με τα πατουσάκια της στο Instagram και είχε μιλήσει στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου ανακοινώνοντας το ευχάριστο γεγονός, λέγοντας:

«Είναι καλά, είναι ένα μικρό μωρό σε σύγκριση και με τα δύο πρώτα. Γεννήθηκε 2.510 γραμμάρια. Ο Κένζι ήταν 3.800 γραμμάρια. Η Αριάνα ήταν 3.300 γραμμάρια. Είχαμε ένα άγχος με το βάρος του, όμως πήγαν όλα καλά. Μη με ρωτήσετε σε ποιον μοιάζει. Είναι σαν την Αριάνα με τα χρώματα του Κένζι. Γεννήσαμε φυσιολογικά. Η Δέσποινα είναι μια χαρά. Θηλάζει από την πρώτη στιγμή. H Αριάνα είχε ζητήσει κοριτσάκι».

Λίγο αργότερα είχε ακολουθήσει η δεύτερη φωτογραφία της μικρούλας που την έδειχνε στην αγκαλιά του μπαμπά της παρέα με τα δύο της αδέρφια και τώρα, επτά μήνες μετά τη γέννησή της, ήρθε η τρίτη φωτογραφία που τη δείχνει μαζί με την Αριάνα και τον Κένζι... σε στιγμές απελπισίας. Τουλάχιστον έτσι σχολιάζει την ανάρτησή του ο γνωστός σεφ.

paidia sotiris kontiza 5

Στην φωτογραφία που θα δείτε στη gallery παρακάτω η κορούλα του μεγάλωσε πολύ και μοιάζει αρκετά στον μπαμπά της, Σωτήρη Κοντιζά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved