Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έφτιαξε ένα εύκολο γλυκό με βοηθό τον γιο της

Τι έκανε όμως ο μικρός Γιαννάκης;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έφτιαξε ένα εύκολο γλυκό με βοηθό τον γιο της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισε να φτιάξει ένα εύκολο και υγιεινό γλυκό για όλη την οικογένεια.

Η ίδια προσέχει τη διατροφή της και αυτό φαίνεται αφού μετά από τρία παιδιά, είναι σε άψογη φόρμα , διαθέτοντας ένα καλλίγραμμο σώμα.Συχνά, τις συνταγές που παρουσιάζουν οι συνεργάτες της στην εκπομπή Happy Day, τις φτιάχνει στο σπίτι με τη βοήθεια των παιδιών της.

Αυτή την περίοδο, ασχολείται λίγο παραπάνω με τον γιο της Γιάννη, καθώς αισθάνεται λίγο…μόνος. Οι αδελφές του, Νάγια και Μαίρη, επέστρεψαν στο σχολείο έτσι ο μικρός δεν έχει την καθημερινή τους παρέα .

Λογικό λοιπόν η παρουσιάστρια να θέλει να περάσει λίγο περισσότερο χρόνο με τον γιο της, όταν επιστρέφει από την δουλειά.

Το είχε πει άλλωστε και η ίδια σε ένα ποστ της. «Ο μικρούλης μου έχει στεναχωρηθεί που τα κορίτσια γύρισαν στο σχολείο και πια δεν τις έχει παρέα στο σπίτι! Γι αυτό και πήγαμε στην παιδική χαρά για να περάσουμε όμορφα τα δυο μας».


https://www.instagram.com/p/CO0Z2ncjW-o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χθες λοιπόν, το πρόγραμμα είχε μαγειρική. Κι όχι κάποιου φαγητού, αλλά ενός εύκολου και υγιεινού γλυκού σε συνταγή της Μαρίας Λουίζας Βούρου με γλυκοπατάτα, αμύγδαλο και σοκολάτα υγείας.

Πήραν λοιπόν τα υλικά τους, κάθισαν στον πάγκο της κουζίνας και ξεκίνησαν να φτιάχνουν αυτό το απλό και νόστιμο γλυκό. Μόνο που ο Γιαννάκης, προτιμούσε να τρώει τη σοκολάτα κι όχι να τη βάζει στο μπολ.

«Όταν κάνεις παρέα με τον γιο σου το υγιεινό γλυκό με γλυκοπατάτα, αμύγδαλο και σοκολάτα υγείας που σου έδειξε η @maria_louiza_real και ο Γιαννάκης αντί να βάζει την σοκολάτα στο μπολ την βάζει στο στόμα του! Κάτι μου λέει ότι θα μείνουμε από πρώτες ύλες», έγραψε με χιούμορ η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη λεζάντα της φωτογραφίας που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved