Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μας δείχνει τους γιους της μετά από καιρό

Δείτε πόσο άλλαξαν οι γιοι της: ψήλωσαν και ομόρφυναν.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μας δείχνει τους γιους της μετά από καιρό

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέκαθεν προστάτευε την προσωπική της ζωή κι απέφευγε να δημοσιεύει συχνά οικογενειακές φωτογραφίες, ειδικά με τους γιους της.

Κι αν παλιότερα, αναρτούσε ορισμένες φωτογραφίες μαζί τους, τώρα που ο Διονύσης και ο Φίλιππος, διανύουν την εφηβεία ( 16 και 15 ετών αντίστοιχα), είναι ελάχιστες οι φορές που θα δούμε ένα στιγμιότυπό τους.

Η ίδια σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The2NightShow, είχε εξηγήσει τους λόγους που διαφυλάσσει την προσωπική της ζωή.

«Ανέκαθεν το έκανα αυτό. Έχουν ακουστεί κατά καιρούς πράγματα. Είμαι πολύ κρυψίνους σαν Ντορέττα, ακόμα και σε φίλους μου δεν μιλάω γι' αυτά τα θέματα. Όταν τα προστατεύω, πάνε και καλύτερα.

Τα παιδιά ούτως ή άλλως είναι μεγάλα, θα το μάθουν πρώτα, αν συμβεί κάτι στην προσωπική μου ζωή. Δεν θα περιμένω να γραφτεί, θα τους το πω (...). Ο μεγάλος είναι 16 και ο μικρός σχεδόν 15. Δεν τους έχω δει να κλαίνε...αλλά τους έχω δει προβληματισμένους. Έχω δει τις κοπέλες τους...Συναναστρέφομαι με τις "φίλες¨ τους.

Δεν έχουμε όμως προσωπική σχέση. Προσπαθώ να είμαι δίκαιη και να τους μιλάω αντικειμενικά».

Η ταλαντούχα ηθοποιός έκανε μια εξαίρεση μετά από αρκετό καιρό και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία με την αδελφή της, το ανιψάκι της, τη μητέρα της και φυσικά τους γιους της, οι οποίοι είναι πλέον …αντράκια.

Δείτε την μαζί με παλιότερες φωτογραφίες τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved