Χάρης & Αντελίνα Βαρθακούρη: Πανέμορφες οι κόρες τους - Δείτε νέες φώτο

Οι κόρες του γνωστού ζευγαριού μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. 

Χάρης & Αντελίνα Βαρθακούρη: Πανέμορφες οι κόρες τους - Δείτε νέες φώτο

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη με την αμεσότητά τους , έχουν καταφέρει να γίνουν από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν μέσα από τη συμμετοχή τους «Globetrotters» , σήμερα τους απολαμβάνουμε στο Σκάι και την εκπομπή « Σου Kου Family».

Το ζευγάρι είναι μαζί 11 χρόνια και έχουν δύο πανέμορφες κόρες, την Λιόνα και τη Μελωδία. Ιδιαίτερα εξωστρεφείς και οι δύο, συχνά μοιράζονται μέσα από τα social media φωτογραφίες με τα παιδιά τους που είναι η προτεραιότητα και των δυο τους.


https://www.instagram.com/p/B_AVE5dpIf1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μετά απο 11 χρόνια γάμου, 12 στο σύνολο έχω να πω πως σίγουρα τίποτα δεν είναι εύκολο, όλα τα κατακτάς με σκληρή δουλειά, πολλή αγάπη, κατανόηση, σεβασμό και συγχώρεση.
Αξίζουν όμως όλα αυτά γιατί είναι τόσο μαγικό να μεγαλώνεις, να γερνάς μαζί και όταν κοιτάξεις πίσω να δεις πως μεγάλωσες καλούς και γεμάτους ανθρωπούς, άφησες όμορφα έργα και οι πράξεις σου έμειναν.
Σας ευχαριστούμε όσο δεν φαντάζεστε για οοοόλες τις ευχές σας, είστε σπουδαίο μέρος της ζωής μας, σας αγαπάμε πολύ, σας χρωστάμε πάρα πολλά και κάθε μέρα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι για εσας.
Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε καλό για εσάς και τις οικογένειες σας!
Πελωωωωωωωώρια αγκαλιά και πολλά πολλά γλυκά φιλια!!!» είχε γράψει η Αντελίνα Βαρθακούρη σε ένα ποστ της με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της και την επέτειο του γάμου τους.

Οι κόρες τους μοιάζουν πολύ μεταξύ τους ενώ όταν ήταν πιο μικρές κάλλιστα θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι δίδυμες. Καθώς μεγαλώνουν αλλάζουν, είναι όμως αδιαμφισβήτητα δύο όμορφα κοριτσάκια.

Διαπιστώστε το στις φωτογραφίες που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved