Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η κόρη της είχε γενέθλια & δημοσίευσε μια ξεχωριστή φώτο

Επέλεξε μια ιδιαίτερη φωτογραφία για να ευχηθεί στην κόρη της.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η κόρη της είχε γενέθλια & δημοσίευσε μια ξεχωριστή φώτο

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για την οικογένεια της Ζενεβιέβ Μαζαρί, καθώς η κόρη της Ροζαλία, είχε γενέθλια.

Η γνωστή κριτής του GNTM, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram."Happy bday Ροζαλία μου, να είσαι πάντα το φως μου το αστέρι του βορά μου", έγραψε η ευτυχισμένη μαμά στη λεζάντα αυτής της φωτογραφίας.


https://www.instagram.com/p/CPDk9gelTew/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

'Οπως βλέπετε, η κόρη της, που είναι 9 ετών, έχει κληρονομήσει το ανατρεπτικό στιλ της μητέρας της.

Η οικογένεια της Ζενεβιέβ

Η Ζενεβιέβ είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη, με τον οποίο γνωρίστηκαν στη δουλειά και ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα. Είναι μαζί από το 2006 και παντρεύτηκαν στις 17 Αυγούστου 2015, στην Κίμωλο. Eχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Ροζαλία και τον 4 ετών Μιχάλη.

Όπως έχει γράψει και η ίδια στο instagram «από το 2011 που έγινα πρώτη φορά μαμά και κάθε μέρα μετά η ζωή μου είναι ένα μόνιμο ηλιοβασίλεμα κάπου πάνω σε ένα μπαλκόνι skate, μουσικές, χαμόγελα ζωή».

Από ότι φαίνεται, και τα δύο παιδιά της έχουν κληρονομήσει τον αυθορμητισμό και τον «τύπο» της μαμάς τους. H Ροζαλία αν και μικρή έχει το δικό της στυλ, ενώ αν κρίνουμε από κάποιες φωτογραφίες, μάλλον είναι καλλιτεχνική φύση.

Μπορείτε να το διαπιστώσετε κι εσείς βλέποντας τις φωτοργαφίες που δημοσιεύει κατά καιρούς η γνωστή μαμά στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved