Νάντια Μπουλέ: Η γλυκιά φώτο στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Θα αποκτήσει κοριτσάκι και βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. 

Νάντια Μπουλέ: Η γλυκιά φώτο στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Νάντια Μπουλέ διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και έτσι σε περίπου δύο μήνες πρόκειται να κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ. Το ερωτευμένο ζευγάρι, περιμένει κοριτσάκι και η ευτυχία του δεν περιγράφεται!

Η ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή της, είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της και για όλα όσα βιώνει τους τελευταίους μήνες.

"Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου και περιμένουμε κοριτσάκι. Εγώ νόμιζα ότι θα έχω αγόρι αλλά τελικά είναι κορίτσι. Έχω πάρει 3,5 κιλά μέχρι τώρα. Δεν έχω λιγούρες αλλά έχω την εντύπωση ότι προσπαθώ να το ελέγξω. Εγώ είμαι πολλά χρόνια με τον σύντροφό μου, οπότε θεωρώ ότι ήταν η φυσική εξέλιξη της σχέσης μας, χωρίς πλάνο και προγραμματισμό. Μου αρέσει που έγινε αβίαστα. Θα είναι παιδί της καραντίνας και αυτό".

Η νέα ολόσωμη φωτογραφία της Νάντιας Μπουλέ στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης

Πριν μερικές ώρες, η γλυκιά ηθοποιός, δημοσίευσε ακόμη μια ολόσωμη φωτογραφία της, δείχνοντάς μας την κοιλίτσα της στον 8ο μήνα της κύησης, σχολιάζοντας: "8 months in ❤️?
#pregnant #pregnancy #babygirl #ontheway".

nantia mpoule egkimosini 1

Ο όγδοος μήνας κύησης ξεκινάει από την 31η εβδομάδα. Σε αυτό το σημείο, το έμβρυο, αν και έχει σχεδόν φτάσει το τελικό μήκος του, πρόκειται να πάρει ακόμα αρκετό βάρος. Τα όργανα του μωρού συνεχίζουν να αναπτύσσονται γοργά και προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν τον «έξω κόσμο». Εντυπωσιακές είναι και οι αλλαγές, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στον εγκέφαλο του μωρού. Ανάμεσα στα εγκεφαλικά του κύτταρα δημιουργούνται με ρυθμούς, που φαντάζουν εξωπραγματικοί συνεχώς νέες συνδέσεις. Τελικά στον εγκέφαλό του θα δημιουργηθούν τρισεκατομμύρια τέτοιες συνδέσεις!

Οι απολαυστικές φωτογραφίες της mom to be Νάντιας Μπουλέ

Η Νάντια Μπουλέ, μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνει μαμά πριν μερικούς μήνες ποζάρει συχνά στο Instagram, δείχνοντας με περίσσια χαρά τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί αυτές που έχουμε ξεχωρίσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved