Μαμά γορίλας σε ζωολογικό πάρκο αντιδρά με τρυφερότητα όταν βλέπει ένα μωράκι πίσω από το τζάμι

Ένας θηλυκός γορίλας αποδεικνύει πως το μητρικό ένστικτο είναι ίδιο σε κάθε ον.

Μαμά γορίλας σε ζωολογικό πάρκο αντιδρά με τρυφερότητα όταν βλέπει ένα μωράκι πίσω από το τζάμι

Η αγάπη της μητέρας είναι καθολική και άνευ όρων, έτσι δεν είναι;

Τόσο οι άνθρωποι όσο και τα ζώα έχουν έναν άθραυστο δεσμό με τα μωρά τους, κάτι που αποδεικνύεται υπέροχα σε ένα πρόσφατο video του Michael Austin.

Αυτός και η σύζυγός του, Emmelina Austin, επισκέφθηκαν πρόσφατα τον ζωολογικό κήπο Franklin Park στη Βοστώνη με τον 1 μηνός γιο τους, Canyon. Ενώ βρίσκονταν στο σημείο όπου ήταν οι γορίλες, και τους χώριζε μόνο ένα τζάμι μεταξύ τους, συνάντησαν ένα θηλυκό γορίλα με το όνομα Kiki και το δικό της παιδί, ένα γοριλάκι 7 μηνών που ονομάζεται Pablo.

Ο Austin μαγνητοσκόπησε την απίστευτη στιγμή, όταν η σύζυγός του και η Κίκι συναντήθηκαν μέσα από το τζάμι και παρουσίασαν τα μωρά τους μεταξύ τους.

«Η γυναίκα μου σήκωσε τον γιο μας για να τον δείξει στην Κίκη, η οποία ήταν στην άλλη πλευρά του τζαμιού», θυμάται ο Michael. «Τότε η Κίκη άρπαξε τον Πάμπλο και τον έβαλε στα πόδια της για να τον μεταφέρει».

Παρά τα εμπόδια μεταξύ τους - τόσο το φυσικό γυάλινο φράγμα όσο και το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους στις δικές τους γλώσσες - οι δύο μητέρες μπόρεσαν να συνδέσουν την αγάπη που έχουν και οι δύο για τα παιδιά τους. «Η Κίκη μας μιλούσε με τα χέρια της», είπε ο Michael. «Ο Πάμπλο έσπρωξε ακόμη και το πρόσωπό του στο γυαλί σε ένα σημείο για να πλησιάσουν τις μυτούλες τους και να αγγιχθούν. Και η γυναίκα μου και εγώ ήμασταν πολύ συγκινημένοι με δάκρυα στα μάτια».

Δες το εκπληκτικό video.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved