Ναταλία Δραγούμη: Οι σπάνιες φορές που μας έδειξε τα παιδιά της

Η ηθοποιός είναι μια περήφανη μαμά μιας κόρης κι ενός γιου.

Ναταλία Δραγούμη: Οι σπάνιες φορές που μας έδειξε τα παιδιά της

Η Ναταλία Δραγούμη σπάνια θα δημοσιεύσει στο Instagram φωτογραφίες των παιδιών της.

Παρότι είναι στην εφηβεία, αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις μαζί τους γι΄αυτό και όταν με κάποια αφορμή κάνει ένα ποστ, τα likes και τα σχόλια είναι χιλιάδες.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια με τον 'Εντι Ρόμπερτς, έχει όπως κάθε μαμά, τις δικές της ανησυχίες και φόβους για τα παιδιά της.

«Έχω και εγώ τις κλασσικές ανησυχίες μιας μαμάς. Με ανησυχεί η ταχύτητα, οι καταχρήσεις. Ανησυχώ πολύ, όμως, όταν θα αρχίσουν να βγαίνουν μόνα τους έξω, σε ποιο αυτοκίνητο θα μπουν, αν ο οδηγός είναι καλοί και προσέχει ή όχι, γενικά πως θα γυρίσουν σπίτι. Κάτι άλλο που με ανησυχεί είναι το ίντερνετ. Η κακή χρήση του. Η κακή χρήση του, η μη εκπαίδευση μέσα από αυτό. Η αποβλάκωση. Διότι εκτός από το σώμα μας, πρέπει να εκπαιδεύουμε και το μυαλό μας. Ωστόσο, θεωρώ πως έχω "οχυρώσει" και μεγαλώσει τα παιδιά μου με κάποιες αρχές και με την παιδεία που να ξέρουν πως και πότε να προφυλαχθούν. Να μην κινδυνεύουν -για παράδειγμα- από μια σεξουαλική παρενόχληση μέσα στο διαδίκτυο. Προσπαθώ να "δημιουργήσω" ένα έδαφος μεταξύ μας που να υπάρχει εμπιστοσύνη. Αυτό έχω ως στόχο», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Η Κλειώ είναι 17 ετών και ο Φίλιππος 15 ετών. Μάλιστα σε μια ανάρτηση του 2020, είχαμε την ευκαιρία να δούμε την κόρη της μετά από καιρό και εντυπωσιαστήκαμε από την ομορφιά της.

nataliadragoumi kori

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε όχι μόνο το πρόσφατο κολάζ φωτογραφιών που δημοσίευσε με τα παιδιά της αλλά και μερικές ακόμα φωτογραφίες που βρήκαμε στον λογαριασμό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved