Φαίη Μαυραγάνη - Νίκος Μάνεσης: Η οικογενειακή φώτο με τα δυο παιδιά τους

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η δημοσιογράφος αναρτά, φωτογραφία των παιδιών της!

Φαίη Μαυραγάνη - Νίκος Μάνεσης: Η οικογενειακή φώτο με τα δυο παιδιά τους

Η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης δεν ανήκουν στην κατηγορία των διάσημων που δημοσιεύουν καθημερινά φωτογραφίες από την προσωπική τους ζωή, ούτε κάνουν συχνές κοσμικές εμφανίσεις και έχουν λόγο. Λόγο που αποκάλυψε η ίδια η δημοσιογράφος σε συνέντευξή της, πριν αρκετό καιρό στο «TV Έθνος».

«Νιώθω άβολα πολλές φορές αν με πιέζουν κάπως και είναι απαραίτητο να πάω. Και προσπαθώ να εξηγήσω ότι δεν είναι απαραίτητο να πάω και ότι έχω καταφέρει να κάνω τη δουλειά που κάνω και χωρίς αυτού του είδους τις επαφές. Δεν το έχω ανάγκη, δεν με εκφράζει, δεν αισθάνομαι ότι έχω λόγο να μετέχω σε κοινωνικές συναναστροφές!».

Σπάνια θα δει στον προσωπικό της λογαριασμό κανείς στιγμές από την καθημερινότητά της και το ίδιο σπάνια θα δει φωτογραφίες των παιδιών της. Με αφορμή ωστόσο την Ημέρα Οικογένειας, που ήταν πριν μερικές ημέρες δημοσίευσε μετά από πολύ καιρό φωτογραφία της οικογένειάς της. Φωτογραφία δηλαδή που δείχνει τον σύζυγό της και τα δυο της παιδιά, Λυδία και Φώτη.

"Ημέρα οικογένειας. Κάθε μέρα❤️", σχολίασε κάτω από την ανάρτηση και αμέσως τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή.

Σαν μαμά, κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα πρόσωπα των παιδιών της, όχι όμως όσα κάνει για εκείνα ή όσα κάνουν αυτά κάνοντάς τη περήφανη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημιουργήσει υπάροχα πάρτι για τα παιδιά της (δείτε φώτο από τα πάρτι, εδώ και εδώ) και δεν είναι επίσης λίγες οι φορές που έχει δείξει το ταλέντο της στη ζαχαροπλαστική.

Πριν έναν μήνα περίπου (7 Απριλίου) γιόρτασε τα 17α γενέθλιά της, η κόρη της Λυδία και πριν λίγες μέρες (16 Μαϊου) ο γιος της Φώτης, έγινε 11 ετών.

Δείτε τη φωτογραφία τους στην παρακάτω gallery μαζί με μερικές ακόμη σπάνιες φωτογραφίες από την καθημερινότητα με τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved