Μαρία Ηλιάκη: Τι της είπαν να αγοράσει οπωσδήποτε για το μωρό

Τι τη συμβούλεψαν να αγοράσει οι διαδικτυακές της φίλες και έσπευσε να τα πάρει!

Μαρία Ηλιάκη: Τι της είπαν να αγοράσει οπωσδήποτε για το μωρό

Λένε ότι όταν έρθει ένα μωρό, έρχονται μαζί και νέες εμπειρίες για τη μητέρα και κατ' επέκταση το ζευγάρι, μιας και όλα όσα έκανε πριν αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Η ρουτίνα, ο βραδινός ή ο πρωινός ύπνος, οι συνήθειες και γενικότερα η καθημερινότητα και το πρόγραμμα αλλάζουν και προσαρμόζονται στις ανάγκες του μωρού που κάνει την εμφάνισή του.

Το ίδιο θα συμβεί και στην ζωή της Μαρίας Ηλιάκη, που η ίδια διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί για όλες αυτές τις καινούριες εμπειρίες που θα έρθουν, μαζί με το μωρό της.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, τα likes, τα σχόλια και οι ευχές, έπεσαν βροχή από γνωστούς και αγνώστους. Το feed της και το ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο σε messenger και instagram όμως, εκτός από ευχές, γέμισε και με συμβουλές μαμάδων.

Ξέρετε... αυτές τις συμβουλές που άλλοτε χαροποιούν μία έγκυο, άλλοτε την προβληματίζουν και άλλοτε την "τρομοκρατούν" όπως συμβαίνει και στην περίπτωση της αγαπημένης μας Μαρίας.

Να σας θυμίσουμε πριν μερικές μέρες που "ξέσπασε" ζητώντας να μην την τρομοκρατούν με συμβουλές όπως "δεν θα κοιμάσαι", "ζήσε τώρα που μπορείς" και άλλα τέτοια σχόλια.

Κάποιες από τις συμβουλές που της δίνουν όμως, είναι χρήσιμες και μάλιστα η ίδια τις ακολουθεί. Όπως έκανε και αυτή τη φορά που έσπευσε να αγοράσει δύο χρήσιμα πράγματα, που όπως της αποκάλυψαν οι γκουρού μαμάδες του διαδικτύου, πρέπει να τα έχει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο σπίτι τον πρώτο καιρό με το νεογέννητο.

Ποια είναι αυτά; Μια φωλίτσα και ένα λίκνο που ανεβοκατεβαίνει.

Σε μια σειρά από insta stories η Μαρία Ηλιάκη, αποκάλυψε ότι πολλές από τις διαδικτυακές της φίλες της έγραψαν ότι δεν πρέπει να λείπουν από το σπίτι της μια φωλίτσα και ένα λίκνο.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη φωλιά

maria iliaki folia kai likno 2

Οι φωλίτσες είναι ιδανικές για τον ύπνο του μωρού τους πρώτους μήνες και το βοηθούν να χαλαρώσει ενώ συγχρόνως νιώθει μια ασφάλεια και μια προστασία, όπως αυτή όταν βρίσκεται στην αγκαλιά της μαμάς του.

Μια φωλίτσα είναι ιδανική για την ώρα που κάνετε μασάζ στο μωράκι σας, για την ώρα που κοιμάστε και θέλετε να το έχετε δίπλα σας ή για την ώρα που χαλαρώνετε στον καναπέ ή διαβάζετε ένα βιβλίο.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το λίκνο

maria iliaki folia kai likno 1

Το λίκνο είναι κατάλληλο από τη γέννηση του μωρού έως τον 6ο μήνα. Το συγκεκριμένο λίκνο προσαρμόζει στο κρεβάτι των γονιών, επιτρέποντας στη μαμά να είναι πιο κοντά στο βρέφος.

Επιπλέον, μετατρέπεται σε κούνια, έχει αποσπώμενη μπροστινή πλευρά και κάποια από αυτά έχουν ροδάκια για εύκολη μετακίνηση.



Έτοιμη η Μαρία Ηλιάκη για τον ερχομό του νέου μέλους

Η Μαρία Ηλιάκη είναι έτοιμη να υποδεχτεί το αγγελούδι της. Πώς να μην είναι άλλωστε, αφού ο σύντροφός της είναι γυναικολόγος και τη συμβουλεύει για τα πάντα. Με τις δικές του συμβουλές φρόντισε την υγεία της, τη διατροφή της, τη βοήθησε να διαχειριστεί τις αναγούλες, τις ναυτίες και τις καούρες της και σίγουρα διάλεξε μαζί της, όλα όσα έχει αγοράσει μέχρι στιγμής για να υποδεχτεί το μωρό της.



Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές τις εγκυμονούσας έτσι όπως τις ξεχωρίσαμε εμείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved