Κατερίνα Παπουτσάκη: Δείτε πώς κοιμούνται οι γιοι της (pics)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν μπόρεσε να αντισταθεί και δημοσίευσε μια τρυφερή στιγμή των γιων της. 

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δείτε πώς κοιμούνται οι γιοι της (pics)

Μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο διανύει η ταλαντούχα ηθοποιός.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη συνεχίζει τα γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» ενώ τη βλέπουμε και στο «Your Face Sounds Familiar» όπου συμμετέχει στην κριτική επιτροπή μαζί με τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα και Κωστή Μαραβέγια.

Παράλληλα έχει και την οικογένειά της... Οι γιοι της, την αναζητούν και θέλουν να περνούν χρόνο μαζί της. Ο Μάξιμος, 8 ετών πλέον, πηγαίνει σχολείο ενώ ο μικρός Κίμωνας απολαμβάνει τα παιχνίδια με τους γονείς του, μέχρι να επιστρέψει ο αδελφός του.

Λογικό λοιπόν όταν είναι σπίτι, η όμορφη μαμά να αφιερώνει όλο το χρόνο της στα παιδιά της. Τώρα μάλιστα που ο καιρός είναι ανοιξιάτικος έως και καλοκαιρινός, βγαίνουν συχνά έξω για βόλτες αλλά και για μπάνιο στη θάλασσα.


https://www.instagram.com/p/COxU4A0AcIc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο για την πιο αγαπημένη τους στιγμή; Φυσικά η ώρα λίγο πριν τον ύπνο. Όπως κάθε παιδί , έτσι κι ο Μάξιμος και ο Κίμωνας, φορούν τα πιτζαμάκια τους, πλένονται κι είναι έτοιμοι για το φιλί της καληνύχτας.

Η μαμά τους μάλιστα πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα δύο αδέλφια να κοιμούνται μαζί στο κρεβάτι γράφοντας: « Τα αδελφάκια κάνουν νάνι».

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία καθώς και τις πιο πρόσφατες που έχει δημοσιεύσει, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved