Ηλέκτρα Αστέρη: Νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα από την Ισπανία

Η εγκυμονούσα βρίσκεται πέντε εβδομάδες on the road.

Ηλέκτρα Αστέρη: Νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα από την Ισπανία

Η Ηλέκτρα Αστέρη μπορεί να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, αλλά αυτό καθόλου δεν εμποδίζει να συνεχίζει τα ταξίδια με τον σύζυγό της Ευτύχη Μπλέτσα και την δύο ετών κόρη τους.

Το ετυχισμένο ζευγάρι που έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από την ταξιδιωτική εκπομπή Happy Traveller, μετά από μια ολιγόμηνη διακοπή λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, ξεκίνησε εδώ και αρκετό καιρό τα ταξίδια.

Μάλιστα μέσα από τα social media, μοιράζονται πολλά στιγμιότυπα και πληροφοφίες για τους προορισμούς που επισκέπτονται.
Φυσικά η Ηλέκτρα Αστέρη δέχεται ούκ ολίγες ερωτήσεις για το πώς τα καταφέρνει ούσα εγκυμονούσα και με ένα μικρό παιδί,να ταξιδεύει και να αλλάζει τόσο συχνά προορισμούς. Και απαντά:


https://www.instagram.com/p/COucJ5LlJHr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ένα από τα πιο συχνά μηνύματα/ερωτήματα που παίρνω από εσάς (ειδικά το τελευταίο διάστημα) αφορούν στο ταξίδι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τόσο στην προηγούμενη εγκυομοσύνη μου όσο και σ' αυτήν, ταξίδεψα χωρίς περιορισμούς και το ξέρετε.

Αν όλα βαίνουν καλώς με την εγκυμοσύνη και ο γιατρός σου σου επιτρέπει δεν υπάρχει θέμα να ταξιδέψεις ακόμη και αν θες να κάνεις υπερατλαντικό ταξίδι.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη επισκεφθηκαμε 12 χώρες. Αυτές ήταν: Εσθονία, Λιθουανία, Ιορδανία, Ρουμανία, Σουηδία, Νέα Υόρκη, Μαυρίκιος, Σαουδική Αραβία, Αυστρία, Λιχτενστάιν, Ιταλία και Ελβετία.

Μέχρι τώρα στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου έχουμε ταξιδέψει σε άλλες 12 και με το παιδί μας. Αυτές είναι Σαν Μαρίνο, Ιταλία, Ελβετία, Γερμανία , Λουξεμβούργο, Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Ανδόρα, Ισπανία και Ιταλία. Βάζω και την Ελλάδα γιατί θα ταξιδέψουμε και εκεί για γυρίσματα.

Κοινώς όπως καταλαβαίνεις το θέμα είναι καθαρά δικό σου. Θέλεις να βγεις από τη ζώνη άνεσης και να ζήσεις αυτό που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σου; Μπορείς. Σε εμάς όπως και σε άλλα ζευγάρια, όλοι έλεγαν ότι το παιδί θα μας περιορίσει και άλλες τέτοιες ομορφιές (μπούρδες). Το θέμα όμως είναι καθαρά δικό σου. Το θέμα είναι πως θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου. Αν σου αρέσει η νοοτροπία των ταξιδιών δεν σταματάς επειδή κάνεις παιδί, την εντάσεις και αυτή στην καθημερινότητα σας. Μαθαίνεις στο παιδί να ταξιδεύει. Του μαθαίνεις τον κόσμο.

Και προφανώς είναι πιο δύσκολο να ταξιδεύεις με παιδί ή εγκυμονούσα, όμως πάντα στη ζωή μετράει πόσο το θέλεις κάτι και τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις για αυτό.

Επίσης σ' αυτό το θέμα πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και ο σύντροφός σας και η συμπεριφορά του απέναντι σας αλλά και στο γεγονός ότι είστε εγκυμονούσες και άρα πιο απαιτητικές σε κάποια πράγματα όπως είναι λογικό. Πχ. Καλό φαγητό, ξεκούραση, προσοχή.»

Η ίδια πάντως δείχνει μια χαρά και απολαμβάνει το EuroTour.

Έγραψε μάλιστα χαρακτηριστικά στο πρόσφατο ποστ της από την Ισπανία. « Δεν θέλω να τελειώσει αυτό το #EuroTour. Ενημερωτικά, είμαστε ήδη στις πέντε εβδομάδες on the road. Από τα μεγαλύτερα διαστήματα (συνεχόμενα) που λείψαμε ποτέ. Νομίζω το τερματίσαμε».

Στη gallery που ακολουθεί δείτε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της μέσα από τις πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved