Τσιμτσιλή -Σοφός: Ποζάρουν χαμογελαστοί με τα τρία παιδιά τους

Μια όμορφη οικογενειακή φωτογραφία. 

Τσιμτσιλή -Σοφός: Ποζάρουν χαμογελαστοί με τα τρία παιδιά τους

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και τα τρία τους παιδιά.

Η γνωστή παρουσιάστρια με αυτό τον τρόπο τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας που γιορτάζεται στις 15 Μαΐου. Η οικογένειά της είναι η προτεραιότητά της και πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της Happy Day μιλάει για τις κόρες και τον γιο της που τις προσφέρουν μοναδικές χαρές και συγκινήσεις ενώ συχνές είναι οι αναφορές και στον Θέμη Σοφό.

Το γνωστό ζευγάρι, κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και μόνο μέσα από τις αναρτήσεις της ίδιας της παρουσιάστριας βλέπουμε ορισμένες στιγμές και αυτές είναι συνήθως με τα παιδιά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media , επιδιώκει να περνά χρόνο μαζί τους είτε μέσα στο σπίτι, είτε εκτός, με βόλτες κοντά στη φύση.

Τώρα μάλιστα που οι μετακινήσεις είναι ελεύθερες, περιμένει πώς και πώς για τις πρώτες τους διακοπές.


https://www.instagram.com/p/CFu2I2lj7y6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε στην gallery που ακολουθεί την όμορφη οικογενειακή φωτογραφία αλλά και τις πιο πρόσφατες που έχει δημοσιεύσει με τον μικρό Γιάννη , την Νάγια και τη Μαίρη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved