Παιδιά διάσημων γονιών που ζουν μια φυσιολογική ζωή (vid)

Είναι διάσημοι φροντίζουν όμως τα παιδιά τους να έχουν μια όσο το δυνατόν φυσιολογική ζωή.

Παιδιά διάσημων γονιών που ζουν μια φυσιολογική ζωή (vid)

Οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι οι πλούσιοι αγαπούν τη ζωή και αν μη τι άλλο θα έπρεπε να είναι ευτυχισμένοι αφού έχουν λύσει τα βασικά τους προβλήματα.

Επίσης, πιστεύουν - κι όχι άδικα εδώ που τα λέμε - ότι οι διάσημοι και πλούσιοι γονείς ξοδεύουν σημαντικά ποσά προκειμένου να αποκτήσουν οτιδήποτε θελήσουν.
Τι γίνεται όμως με τα παιδιά τους; Έχουν μια φυσιολογική ζωή ή ζουν μέσα σε μια «χρυσή φούσκα»;

Όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες. Υπάρχουν διασημότητες που για τα παιδιά τους και το εγώ τους έχουν χάσει το μέτρο, κι άλλες που προσπαθούν να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους μια φυσιολογική καθημερινότητα χωρίς υπερβολές. Αυτό σημαίνει ότι δε κάνουν εξωφρενικά ακριβά δώρα στα παιδιά τους, φροντίζουν να πηγαίνουν βόλτες και εκδρομές σε πάρκα, αποφεύγουν τις πολλές αναρτήσεις στα social media.

Συνήθως οι γονείς αυτοί αν και επιτυχημένοι, διατηρούν και οι ίδιοι ένα χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας την υπερβολική έκθεση στα ΜΜΕ.

Για παράδειγμα πόσες φορές έχετε δει φωτογραφίες του γιου της Adele, των παιδιών της Kristen Bell, της Julia Roberts ή του Adam Sandler;

Στο βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε ότι αρκετοί ακόμα οι διάσημοι γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να ζουν – όσο είναι εφικτό- μια καθόλα φυσιολογική ζωή.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved