Βαρδής - Σκαφίδα: Η κόρη τους έγινε 5 ετών - Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα

Η Κατερίνα Βαρδή είχε γενέθλια και οι δύο γονείς μοιράστηκαν φωτογραφίες από το πάρτι της αλλά και δύο υπέροχα timelapse βίντεο με στιγμιότυπα από τη γέννησή της μέχρι και σήμερα.

Βαρδής - Σκαφίδα: Η κόρη τους έγινε 5 ετών - Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα

Η κόρη του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφίδα έγινε πέντε ετών! Το κοριτσάκι γιόρτασε χθες τα γενέθλιά του παρουσία στενών συγγενών και φίλων και οι δύο γονείς μοιράστηκαν στιγμιότυπα από το πάρτι της.

Η μικρή Κατερίνα φορούσε ένα πράσινο, ανοιξιάτικο φορεματάκι και στα μαλλιά της είχε ένα λουλουδένιο στέμμα που έγραφε "Birthday Girl". Τις εντυπώσεις έκλεψε και η τούρτα η οποία ήταν τετράγωνη, ροζ και διακοσμημένη με μία μπαλαρίνα.

aterina vardi genethlia

Εκτός από εντυπωσιακή βέβαια, η τούρτα πρέπει να ήταν και πεντανόστιμη καθώς όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, η γιος του γνωστού ζευγαριού, δεν άφησε ούτε... ψίχουλο!

katerina vardi genethlia 2

Τις περισσότερες φωτογραφίες από το πάρτι ανέβασε η αδερφή της Νατάσας Σκαφίδα, Μαίρη, τις οποίες κι έκαναν share οι δύο γονείς.

katerina vardi genethlia 3

Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, τόσο ο Γιάννης Βαρδής όσο και η Νατάσα Σκαφίδα, ανέβασαν από ένα timelapse βίντεο στο προφίλ τους με φωτογραφίες της κόρης τους από τη γέννησή της μέχρι και σήμερα.

Στο δικό του βίντεο, ο Γιάννης Βαρδής έγραψε:

"Κατερινάκι, ο πρώτος μας έρωτας έχει γενέθλια. Δυνατή να είσαι και υγιής κοριτσάκι μου γλυκό. Σ'αγαπάμε.".



Το μήνυμα της Νατάσας Σκαφίδα ήταν πολύ πιο λιτό. Αρκέστηκε σε ένα απλό "Birthday Girl", το βίντεο όμως τα λέει όλα.



Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της μικτής εορτάζουσας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved