Ρούλα Ρέβη: Τι είναι οι «μαμαδομπουκιές» που της αρέσει να δίνει στα δίδυμα

Είναι βέβαιο ότι κι εσείς έχετε ταΐσει τα παιδιά της με ...μαμαδομπουκιές. 

Ρούλα Ρέβη: Τι είναι οι «μαμαδομπουκιές» που της αρέσει να δίνει στα δίδυμα

Για άλλη μια φορά η Ρούλα Ρέβη έκανε ένα ποστ με το οποίο ταυτίστηκαν πολλές μαμάδες. Παράλληλα, κατάφερε να ανασύρει σε πολλές από εμάς, αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία, όταν η μητέρα μας δεν μας άφηνε να σηκωθούμε από το τραπέζι αν δεν τρώγαμε την τελευταία μπουκιά. Φρόντιζε δε να μας τη δώσει η ίδια και ήταν έξτρα… περιποιημένη. Πολλές φορές μάλιστα μετά βίας χωρούσε στο στόμα μας.

Χθες λοιπόν η γνωστή φωτογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου τους με μια μπουκιά στο στόμα γράφοντας:


https://www.instagram.com/p/CO0TBNuBF1n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μου αρέσει όταν μπορώ και προσπαθώ να μπορώ να ταΐζω τα παιδιά μου ακόμα μερικές φορές! Έχουμε ονομάσει «μαμαδομπουκιες» ένα συνοθύλευμα από το πιάτο ,κάθε φορά , μια μπουκιά που μόνο το χέρι της μαμάς την κάνει πολύ νόστιμη , δεν ξέρω πως γίνεται αυτό αλλά το ξέρετε πολύ καλά πως είναι κάτι που ισχύει!

Εγω , που καθόλου μαμακια δεν με λες σε κάτι πολύ ζόρικες στιγμές της ζωής μου , και εκεί που τα πράγματα ήταν πολύ σκούρα , τσουπ, ξαφνικα σκεφτόμουν το βραστό αυγό που με τάιζε η μανα μου και πως το μπέρδευε με το ψωμί και πως γινότανε μετά αυτή η γεύση βάλσαμο ,δεν ξέρω γιατί! Θα μου πεις ένα αυγό ήταν σιγά πως κανείς έτσι όμως εγω το αυγό αυτό της ζητούσα μέχρι μεγάλη να μου το δίνει ακόμα και όταν άρχισα να αργω τα βραδιά , και όταν ήμουν ολόκληρη γαϊδούρα ακόμα κι όταν γέννησα και έγινα μανα που και που λεω στη μανα μου … ρε μαμα δεν με ταΐζεις ένα αυγό?Και εκείνη γελάει και είναι σαν να μου το τάισε και μετά το ξεχνάμε !

Μαμαδομπουκια , ισον ασφάλεια? Ισον τσεκάρισμα παιδιού προς μανα πως ακόμα είναι η μαμα του? Δεν ξέρω δεν ξέρω επιστημονική εξήγηση όμως μερικά πράγματα δεν θέλουν και πολύ ανάλυση και πολλές μοντέρνες θεωρίες μερικές φορές πάνε περίπατο μπροστά στο συναισθημα της ασφαλείας και της αγάπης και της φροντίδας !

Αυτά είχα να πω σήμερα πείτε και εσεις.»

Η Ρούλα Ρέβη μοιράζεται συχνά σκέψεις , συναισθήματα και οικογενειακές φωτογραφίες με τους followers της . Προσπαθεί άλλωστε να έχει μαζί τους μια σχέση ειλικρινή μαζί τους. Πάρτε μια γεύση από τις πρόσφατες φωτογραφίες των παιδιών της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved