Θάνος Πετρέλης: Τραγουδά με την Ζένια τον «Γλάρο» που ερμήνευσε η Αλίκη

Απίθανο ντουέτο!

Θάνος Πετρέλης: Τραγουδά με την Ζένια τον «Γλάρο» που ερμήνευσε η Αλίκη

Ποιος δεν έχει σιγοτραγουδήσει τον «Γλάρο» που ερμήνευσε μοναδικά η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην τεράστια κινηματογραφική της επιτυχία « Η Αλίκη στο Ναυτικό»;

'Ηταν η πρώτη έγχρωμη ελληνική ταινία της Finos Film και η εθνική μας σταρ είχε πει τρία τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, - « Ο Γαϊδαράκος» , «Τράβα μπρος» και « Γλάρος» -, όλα σε στίχους του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Αλέκου Σακελλάριου.

Ένα από αυτά, τον «Γλάρο», τραγούδησε με την μικρή του κόρη Ζένια και ο Θάνος Πετρέλης. Ο γνωστός τραγουδιστής, ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικές μέρες και οι διαδικτυακοί του φίλοι ενθουσιάστηκαν.

Η πανέμορφη κόρη του ερμήνευσε με μεγάλη άνεση το τραγούδι ενώ ο μπαμπάς της έκανε την… δεύτερη φωνή. Ακόμα κι όταν η μικρή δεν προλάβαινε να πει έναν από τους στίχους, συνέχιζε στον επόμενο με το ίδιο κέφι.'Οταν τέλειωσαν την ερμηνεία της ο ευτυχισμένος μπαμπάς της έδωσε κι ένα σκαστό φιλί στο μάγουλο.

Απολαύστε τους στο βίντεο που ακολουθεί.


https://www.instagram.com/tv/COkyAd3Fe-v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ζένια είναι η μικρότερη κόρη του τραγουδιστή και η πιο ναζιάρα. Πρωταγωνιστεί σε πολλές από τις αναρτήσεις του μπαμπάς της αποσπώντας πολλά πολλά likes. Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved