Aσφάλεια στο διαδίκτυο: Η διαδικτυακή συνάντηση που κάθε γονιός αξίζει να παρακολουθήσει

Facebook και «Χαμόγελο του Παιδιού» ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Aσφάλεια στο διαδίκτυο: Η διαδικτυακή συνάντηση που κάθε γονιός αξίζει να παρακολουθήσει

Πώς μπορεί κάποιος να εξαπατηθεί στο διαδίκτυο; Ποιοι είναι οι πλέον κοινοί, διαδικτυακοί τρόποι εξαπάτησης; Τι μπορούμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους του διαδικτύου και να προστατεύσουμε τις οικογένειες και δη, τα παιδιά μας;

Τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα θα έχετε την ευκαιρία να τις ακούσετε σε ζωντανή μετάδοση την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 12.00, παρακολουθώντας την 4η διαδικτυακή συνάντηση «"Ψαρεύοντας" στα νερά του Internet», που διοργανώνουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το Facebook.

Κατά τη διάρκεια της online συνάντησης, που θα μεταδοθεί από το κανάλι του οργανισμού στο Facebook και στην οποία μπορείτε να συμμετέχετε δωρεάν, ψυχολόγος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα απαντήσει στις ερωτήσεις των θεατών με σκοπό να ανοίξει ένας εποικοδομητικός διάλογος, δίνοντας σε κάθε γονιό πολύτιμες πληροφορίες για την ασφάλεια των παιδιών στον κόσμο του διαδικτύου.

Η συνάντηση της Παρασκευής θα αποτελέσει, μάλιστα, μέρος μίας σειράς διαδικτυακών συναντήσεων, που θα σας δώσουν την ευκαιρία να εξερευνήσετε πολλά ευαίσθητα και επίκαιρα ζητήματα, όπως το cyberbullying, η εξάρτηση από τα βιντεοπαιχνίδια, η ρητορική του μίσους και ο ρατσισμός. Και μέσα από αυτές τις διαδικτυακές συναντήσεις, το Facebook εγκαινιάζει στην Ελλάδα το Get Digital!

Τι είναι Get Digital; Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που βοηθά γονείς, εκπαιδευτικούς και νέους να κινηθούν με ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο, μέσα από πλήρεις οδηγούς, πόρους και εργαλεία για την ανάπτυξη των απαιτούμενων δεξιοτήτων, με στόχο την εκπαίδευση ενήμερων ψηφιακών πολιτών.

Στις 14 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, λοιπόν, δώστε και εσείς ραντεβού για να παρακολουθήσετε την 4η διαδικτυακή συνάντηση «"Ψαρεύοντας" στα νερά του Internet» και να βοηθήσετε τα παιδιά σας να κάνουν ένα πιο ασφαλές ξεκίνημα στον κόσμο του διαδικτύου.

Με ένα «κλικ» εδώ θα ανακαλύψετε περισσότερες πληροφορίες για το project!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved