Δούκισσα Νομικού: Πώς κατάφερε να κόψει την πάνα στον Σάββα

Τι είπε για την βάφτιση των παιδιών της, τα κιλά της εγκυμοσύνης, τη ρουτίνα ομορφιάς αλλά πώς τα προλαβαίνει όλα ως εργαζόμενη μητέρα.

Δούκισσα Νομικού: Πώς κατάφερε να κόψει την πάνα στον Σάββα

Η Δούκισσα Νομικού μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram διατηρεί επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της, επαγγελματική και προσωπική.

Αυτή τη περίοδο το πρόγραμμά της είναι ιδιαίτερα φορτωμένο καθώς έχει επιστρέψει στην τηλεόραση παρουσιάζοντας στον Σκάι το “Super Makeover” τρέχοντας παράλληλα και τα δικά της project. Ωστόσο, προτεραιότητά της παραμένει η οικογένειά της και τα δυο της παιδιά, ο Σάββας με την Αναστασία.

Η γλυκιά μαμά πάντα θα βρει χρόνο για να είναι μαζί τους, φροντίζοντας παράλληλα να ξεκλέβει και λίγο και για τον εαυτό της. Χθες, μετά από καιρό έκανε ένα Q & A και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις που τις έκαναν οι followers της. Για παράδειγμα μια μαμά ήθελε να μάθει πώς έκοψε την πάνα στον Σάββα και η Δούκισσα της απάντησε:

pana

Δεν ήταν όμως η μοναδική ερώτηση που δέχτηκε. Πολλές θαυμάστριες της θέλησαν να μάθουν πότε θα βαφτίσει τα παιδιά της, πόσα κιλά πήρε στις εγκυμοσύνες, αν θα κάνει το εμβόλιο για τον κορονοιό, αν γυμνάζεται και τι είδους ασκήσεις κάνει...

Σε όλα απάντησε η γλυκιά μαμά . Δείτε τι είπε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved