Survivor: Κ. Παπαδόπουλος-Η 1η βόλτα με τα παιδιά του μετά την αποχώρησή του

Χαίρεται, απολαμβάνει και ζει τα παιδιά του όσο τίποτε άλλο!

Survivor: Κ. Παπαδόπουλος-Η 1η βόλτα με τα παιδιά του μετά την αποχώρησή του

Τα παιδιά του, του έλειψαν πολύ. Ειδικά η μικρή κόρη του.

Ο Γιάννης, ο Θοδωρής και η μπέμπα (μιας και δεν έχει βαπτιστεί ακόμη) περίμεναν με λαχτάρα τον μπαμπά, Κώστα Παπαδόπουλο να γυρίσει από τον Άγιο Δομίνικο και πλέον απολαμβάνουν όλη τη μέρα μαζί.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, κατάφερε να μείνει μέσα στο παιχνίδι 18 εβδομάδες. Μέσα σε αυτές τις 18 εβδομάδες τα παιδιά του μεγάλωσαν πολύ, ψήλωσαν και η μικρή έμαθε να λέει τις πρώτες της λέξεις. Στιγμές που έχασε ο παίχτης όσο καιρό έμεινε μέσα στο παιχνίδι και που θα προσπαθήσει να αναπληρώσει και με το παραπάνω τώρα που βγήκε.

Θυμάστε την αντιδρασή του όταν άκουσε για πρώτη φορά την κόρη του να μιλάει;



Ο πατέρας Κώστας Παπαδόπουλος

Με μια φωτογραφία και ένα υπέροχο μήνυμα έδειξε στιγμιότυπο από μια βόλτα που έκανε με τους γιους του και την κόρη του, συνοδεύοντάς το με ένα υπέροχο μήνυμα. Μήνυμα που δείχνει το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του πατέρα στη ζωή ενός παιδιού.


https://www.instagram.com/p/COqkRgJBGqy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Ο πατέρας είναι αυτός ο οποίος εδραιώνει στην ψυχή του παιδιού το συναίσθημα της ασφάλειας. Θεωρείται ο προστάτης και ο υπερασπιστής της οικογένειας.", έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του και αμέσως τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε μερικά ακόμη όμορφα στιγμιότυπα από την όμορφη οικογένεια του Κώστα Παπαδόπουλου, παίχτη του Survivor 4.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved