Η μοναδική φωτό από τη βάφτιση της Μαρίνας με τους τρεις νονούς της

Η μία και μοναδική φωτογραφία από τη βάφτιση της μικρής Μαρίνας με τους τρεις νονούς της είναι αυτή!

Η μοναδική φωτό από τη βάφτιση της Μαρίνας με τους τρεις νονούς της

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία από τη μυστική βάφτιση της μικρής κόρης της, που έγινε πριν πέντε χρόνια!

Και λέμε ακόμη μία, γιατί πριν μερικούς μήνες είχε δημοσιεύσει ακόμη μία με αφορμή την επέτειο γάμου με τον Μάκη Παντζόπουλο - που έκλεισαν πέντε χρόνια γάμου - που απεικόνιζε την παρουσιάστρια αγκαλιασμένη με τον Μάκη της και έλαμπαν από ευτυχία στη βάφτιση της κόρης τους! Ήταν μία φωτογραφία που έβγαλαν πριν πέντε χρόνια, τον Αύγουστο του 2015!

eleni menegaki nonoi marinas 11

Ωστόσο, πριν λίγες μέρες και με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια σειρά από απίθανες φωτογραφίες των τεσσάρων παιδιών της που βλέπαμε για πρώτη φορά. Αν δεν τις είδατε, μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Μέσα σε αυτές τις φωτογραφίες λοιπόν, υπήρχε και μία που ξεχωρίσαμε. Εκείνη που δείχνει τη μικρή Μαρινούλα στο πλευρό των νονών της και την αγκαλιά της μητέρας της.

Θυμόσαστε αλήθεια ποιοι ήταν οι νονοί της; Αν όχι, να σας θυμίσουμε ότι ήταν τα τρία της αδέρφια Άγγελος, Λάουρα και Βαλέρια.

eleni menegaki nonoi marinas 2

Πολλά είχαν γραφτεί για τους νονούς της Μαρίνας, όμως την ημέρα της βάφτισης η Ελένη έκανε μόνη της την αποκάλυψη μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Twitter, γράφοντας: "Σήμερα η μικρούλα μας βαπτίστηκε. Μαρίνα είναι το όνομα που της έδωσαν τ' αδέρφια της που ήταν και οι νονοί της".

Φωτογραφίες από τη βάφτιση της Μαρίνας δεν είχε δει κανείς μέχρι σήμερα, που η Ελένη, αραιά και πού, βάζει πια φωτογραφιές της από εκείνη την ημέρα. (δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης στο τέλος του άρθρου)

Καλοκαιρινή βαφτιση; Κάντο όπως η Ελένη Μενεγάκη

Τη βάφτιση της μικρής Μαρίνας την είχε ετοιμάσει εξολοκλήρου η Ελένη Μενεγάκη με τη βοήθεια λίγων στενών φίλων και συνεργατών. Μάλιστα, στην εκπομπή της πριν τέσσερα χρόνια, είχε αποκαλύψει αρκετά πράγματα για τη διακόσμηση που είχε διαλέξει.

Οι μπομπονιέρες

Από τη στιγμή που η βάφτιση έγινε καλοκαίρι, οι μπομπονιέρες που είχε διαλέξει ήταν άκρως καλοκαιρινές.

Καραβάκια σε λευκές, μπλε, κόκκινες και γαλάζιες αποχρώσεις.

eleni menegaki nonoi marinas 5

Η διακόσμηση

Όλα τα είχε φτιάξει με τα χέρια της και είχαν την προσωπική της σφραγίδα. Αυτό είχε αποκαλύψει πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή της.

«Και τώρα θα σας πω και κάτι που δεν το ξέρετε. Πέρυσι που έκανα και εγώ τη βάφτιση της Μαρινούλας στο νησί, επειδή δεν ήθελα να με καταλάβουν και όπως είδατε κανείς δεν το έμαθε ότι κάναμε βαφτίσια, ήξερα ότι χρειάζομαι σερβίτσια, ήξερα ότι χρειάζομαι λουλούδια για να στολίσω το τραπέζι, ότι χρειάζομαι πιατέλες, καρέκλες ευτυχώς δεν χρειαζόμουν που να τις κουβαλάω από δω στην Άνδρο...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα, μάθετε πώς τα διοργάνωσε και τα διακόσμησε όλα και ακολουθήστε το παράδειγμά της. Μπορείτε και εσείς να φτιάξετε πράγματα με τα χέρια σας και άκρως οικονομικά.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved