Ben Affleck: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες των παιδιών του

Ο διάσημος ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφίες των παιδιών του από την παιδική τους ηλικία.

Ben Affleck: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες των παιδιών του

Ο Ben Affleck την περίοδο αυτή μονοπωλεί τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της φημολογούμενης επανασύνδεσής του - μετά από 17 ολόκληρα χρόνια - με την Jennifer Lopez.

Ο ξένος τύπος μετά την κοινή ρομαντική απόδραση τους σε πολυτελές θέρετρο στη Μοντάνα, αναφέρει ότι ο διάσημος ηθοποιός περνάει αρκετό χρόνο στο σπίτι της JLo στο Λος 'Αντζελες,προεξοφλώντας την αναζωπύρωση του έρωτά τους.

Ανεξάρτητα με το αν είναι ή όχι ζευγάρι με την Lopez, o διάσημος ηθοποιός τρέφει μεγάλη εκτίμηση και αγάπη στην πρώην συζύγό τους, την Jennifer Garner ( φαίνεται ότι έχει αδυναμία στις ...Jennifer) με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά: την 15χρονη Violet, τη 12χρονη Seraphina και τον 9χρονο Sam.

Το πρώην ζευγάρι μπορεί να χώρισε το 2018, ωστόσο έχει άριστες σχέσεις καθώς τα παιδιά του ήταν και παραμένει η προτεραιότητά του.

Μάλιστα ουκ ολίγες φορές οι παπαράτσι τους είχαν απαθανατίσει όλους μαζί σε βόλτες ή κατά τον εκκλησιασμό τους, αφήνοντας - τότε - υπόνοιες για ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη καθώς και οι δυο τους έκαναν νέες σχέσεις.

Ο Ben Affleck πάντως δεν έκρυβε ποτέ την εκτίμηση στο πρόσωπο της πρώην γυναίκας του. Με αφορμή μάλιστα την ημέρα της Μητέρας τίμησε την Jennifer Garner, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες δικές της και των παιδιών του.

« Είμαι τόσο ευτυχισμένος που έχουμε αυτά τα παιδιά μαζί. Είμαστε οι πιο τυχεροί γονείς του κόσμου. Σ’ ευχαριστώ για όλα τα καλά που κάνεις», ήταν το τρυφερό μήνυμά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διάσημος ηθοποιός όσο και η πρώην σύζυγός του, αποφεύγουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα παιδιά τους.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί την ανάρτηση που έκανε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved