Μακαλιάς -Ψυχράμη: Η πιο αστεία φωτογραφία με τον γιο τους είναι αυτή

Ο Δημήτρης Μακαλιάς δημοσίευσε μια υπέροχη οικογενειακή τους φωτογραφία.

Μακαλιάς -Ψυχράμη: Η πιο αστεία φωτογραφία με τον γιο τους είναι αυτή

Είναι από τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν τη ζωή με αισιοδοξία και θετική διάθεση . Μετά και τον ερχομό του γιου τους, η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς, είχαν ένα λόγο παραπάνω να είναι ευτυχισμένοι.

Ο Χάρης είναι 3,5 ετών και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μπορεί κανείς να δει υπέροχες φωτογραφίες με τον μοναχογιό τους από τις βόλτες, τις χαλαρές στιγμές στο σπίτι, από τα παιχνίδια μεταξύ τους.


https://www.instagram.com/p/CMjl1GwFw22/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πέρασαν βέβαια και δύσκολες στιγμές, ειδικά όταν ο Χάρης ήταν πιο μικρός.

«Μέχρι τα 2,5 χρόνια δεν κοιμόταν καλά, ήταν μεγάλη ταλαιπωρία, κοιμόμασταν εναλλάξ, γιατί δουλεύαμε και οι δυο.Τον πρώτο χρόνο πιάναμε τους τοίχους για να μην πέσουμε κάτω, ήταν ζόρικα. Τώρα είναι 3 χρόνων και μας διαβάζει εκείνος παραμύθια για να κοιμηθούμε. Ο Χάρης τώρα είναι πιο ανεξάρτητος», είχε πει ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μαμά-δες» τον περασμένο Νοέμβρη.

Σε αυτή τη φάση λοιπόν ο ηθοποιός με την σύζυγό του απολαμβάνουν τα παιχνίδια μαζί του και τις βόλτες με ή χωρίς τους φίλους τους. Μάλιστα φροντίζουν να απαθανατίζουν στιγμές από τις όμορφες εξορμήσεις τους. Όπως αυτή που ανέβασε ο Δημήτρης Μακαλιάς πριν από μερικές ημέρες στο Instagram και μας έφτιαξε τη διάθεση.

Δείτε την μαζί με άλλες αγαπημένες τους στιγμές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved